Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 23 грудня 2020, 11:34
2459
0

Ювентус – Фіорентина. Прогноз на матч чемпіонату Італії

Ноги буде сковувати втома, але якнайвищі місця в турнірній таблиці зайняти хочеться більше

| Оновлено 23 грудня 2020, 11:34
2459
0
Ювентус – Фіорентина. Прогноз на матч чемпіонату Італії

Несподівано з легкістю впорався діючий чемпіон Італії з досить незручним суперником у особі «Парми» під час минулого гостьового поєдинку (4:0), але перед домашньою грою проти «Фіорентини» у туринського «Ювентуса» буде вкрай серйозний обтяжливий фактор – фізична втома. Рівно три доби буде розділяти попередню і наступну ігри команди Андреа Пірло, у той час як у колективу Чезаре Пранделлі є вагомий козир у подібному контексті – майже шість «зайвих» годин відпочинку, у порівнянні з титулованим опонентом.

«Ювентус»

За грою проти «жовто-синіх», було чітко помітно, що «зебри» по-спортивному злі на власний виступ на початку нового сезону. «Парма» була неприємним суперником для туринців у останні роки, тому від тієї гри можна було очікувати абсолютно будь-якого розвитку. Однак «Юве» показав себе з найкращого боку, при цьому не витративши занадто багато зусиль, що, безумовно, має позитивно позначитися на підготовці до гри проти «Фіорентини».

Усі команди в Італії, а не тільки діючі чемпіони Італії та «фіалки», були поставлений у жорсткий часовий цейтнот підготовки до наступної гри – Серія А пізніше за інших почала сезон, тому повинна надолужувати ігровий час у щільному графіку, зважаючи на чемпіонат Європи, що стрімко наближається. У таких умовах важко говорити про які-небудь можливі розклади в турнірній таблиці, адже осічки можна чекати від будь-якого з лідерів.

Відзначити варто лише той факт, що «Ювентус» може наздогнати за набраними очками міланський «Інтер», який йде другим у турнірній таблиці, якщо «змії» поступляться в гостьовому поєдинку «Вероні». На поточний момент сезону – це межа можливостей для команди Пірло.

«Фіорентина»

У колективу Чезаре Пранделлі обстановка в турнірній таблиці йде куди гірше, ніж у майбутнього суперника, чому винуватцем можна вважати непростий календар, який супроводжує команду на початку зимового періоду. «Фіолетові» в п'яти останніх зустрічах протистояли чотирьом командам із верхньої половини турнірної таблиці, у напрямку якої «Фіорентина» в її нинішньому стані може лише кидати обережні погляди спідлоба. Команда важко увійшла в сезон, і за 13 поєдинків зуміла перемогти лише двічі, обійшовшись без сенсацій.

Флорентійці утримуються на плаву за рахунок значної, але меншої, ніж у «Ювентуса» і «Парми» (по 6), кількості нічийних результатів, поділивши очки зі своїми опонентами вже п'ять разів. Останні дві гри в Серії А команда Пранделлі звела саме до такого результату, причому обидва матчі проводила вдома проти команд, наближених до потенційної зони єврокубків: «Верони» і «Сассуоло» (по 1:1).

Цілком можливо, що «Фіорентина» захоче повторити подібне і в матчі проти «зебр», ось тільки проти подібного сценарію чітко говорить її статистика гостьових матчів цього сезону – жодної перемоги, лише два набраних очки, однак відразу п'ять забитих м'ячів. Вдома, власне, «фіалки» оформили лише на три голи більше.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Ювентуса», і завершилася перемогою «зебр» з рахунком 3:0.

Останній раз у домашньому матчі Серії А «Ювентус» не відзначався у воротах опонентів більше двох років тому – неаполітанський «Наполі» уникнув такої долі (0:1) у кінці квітня 2018-го року.

Під час гостьових поєдинків у новому сезоні, «Фіорентині» вдавалося забивати лише в двох подібних іграх на старті, після чого їхня «безплідна» серія назбирала вже 4 гри.

Орієнтовні склади

«Ювентус»: Щесни – Данило, Бонуччі, де Лігт, Куадрадо – К'єза, Бентанкур, Рабіо, Маккенні – Роналду, Мората.

«Фіорентина»: Дронговські – Касерес, Песселья, Міленкович – Бірагі, Кастровілл, Амрабат, Бонавентура, Венуті – Влахович, Рібері.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, майбутня гра стане для «Ювентуса» важким, але не непереборним, фізичним випробуванням. Команда Пірло поступово виходить на пік можливої ​​форми за нового тренера і хоче піти за різдвяний стіл у піднесеному настрої. В таких умовах, ставка «Ювентус. Фора (-1,5)» за 2,04 від Parimatch виглядає дуже непоганою пропозицією.

22 грудня, вівторок

Ювентус – Фіорентина
Парма. «Ювентус Стедіум». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 3:0
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.