Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 грудня 2020, 11:33
1880
0

Реал Сосьєдад - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чи зможуть «біло-блакитні» спантеличити «матрацників», які одноосібно лідирують?

| Оновлено 23 грудня 2020, 11:33
1880
0
Реал Сосьєдад - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Twitter

У вівторок, 22 грудня, у Доностії-Сан-Себастьяні на стадіоні «Аноета» відбудеться матч 15-го туру чемпіонату Іспанії, в якому «Реал Сосьєдад» прийме мадридський «Атлетіко».

«Реал Сосьєдад»

До приїзду гостей з Мадрида команда Альгуасіля Іманола підходить на третій позиції у турнірній таблиці. У 15-ти проведених поєдинках вона здобула 7 перемог, п'ять разів зіграла внічию і тричі програла. В активі у «Реал Сосьєдаду» є 26 пунктів.

Дві з трьох невдач команди відбулися у останніх турах. Спочатку сан-сабастьянці поступилися на «Камп Ноу» 1:2 «Барселоні», а потім також на виїзді не надали вагомих аргументів у боротьбі з «Леванте» - також 1:2. Слабкою втіхою для хлопців Альгуасіля може служити той факт, що навіть у програних поєдинках вони не покірно капітулювали, а відповідали голом престижу.

Дві згаданих поразки стали для «Реал Сосьєдаду» єдиними виїзними у поточному сезоні. В цілому ж у «біло-блакитних» в Примері другий показник у гостьових матчах (14 очок). А ось за досягненнями у домашніх поєдинках вони п'яті в лізі - 12 очок з 21 можливого. У семи матчах здобуто 3 перемоги при трьох нічиїх та одній поразці. У двох крайніх матчах на «Аноеті» команда поділила очки з «Вільярреалом» та «Ейбар» (обидва рази - по 1:1).

«Атлетіко»

Підопічні Дієго Сімеоне мають зараз кращі показники серед усіх клубів іспанського чемпіонату. Вони у 12 матчах здобули 9 перемог, двічі зіграли внічию та один раз поступилися. З 29 очками в активі «матрацники» ділять перше-друге місця з земляками з «Реала». Однак матчів «Реал» провів на два більше. Тобто, у «Атлетіко» є над «вершковими» перевага мінімум у шість теоретичних пунктів.

Своєї єдиної в чемпіонаті невдачі «червоно-білі» зазнали 12 грудня, у попередньому гостьовому матчі. Вони поступилися 0:2 в мадридському дербі «Реалу». Ця невдача помітно похитнула позиції команди у реєстрі Примери за показниками на виїзді. «Атлетіко», маючи десять виїзних очок, значиться лише на 5 позиції в лізі. В активі у нього 3 перемоги поза домом, 1 нічия та одне згадане фіаско.

У матчі партнерам не зможуть допомогти Грбіч, Жоау Феліш та Еррера.

Історія зустрічей

У чемпіонаті Іспанії команди провели між собою 56 матчів. На рахунку у «Реал Сосьєдаду» 20 перемог, у «Атлетіко» - 25 виграшів. 11 матчів завершилися внічию.

У попередньому сезоні-2019/2020 «біло-блакитні» здобули вдома перемогу над «матрацниками» з рахунком 2:0, а у Мадриді звели матч до нічиєї - 1:1

Орієнтовні склади:

«Реал Сосьєдад»: Реміро, Горосабель, Субельдіа, Ле Норман, Монреаль, Гевара, Субіменді, Меріно, Порту, Оярсабаль, Вілліан Жозе.

«Атлетіко»: Облак, Савіч, Феліпе, Ермосо, Тріпп'єр, Коке, Сауль, Льоренте, Феррейра-Карраско, Лемар, Суарес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 2.37 по лінії Parimatch.

22 грудня, вівторок

«Реал Сосьєдад» - «Атлетіко»
Доностія-Сан-Себастьяна. Стадіон «Аноета». Початок - о 20:45
Пряма ТБ-трансляція – Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:2

 

 
  • 3.35
  • 3.15
  • 2.37
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді
Теніс | 26 квітня 2024, 17:03 23
Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді

Реванш із Рибакіною доведеться відкласти

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.