Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 грудня 2020, 11:36
2182
0

Реал Мадрид - Гранада. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Обидві команди набрали відмінний хід

| Оновлено 23 грудня 2020, 11:36
2182
0
Реал Мадрид - Гранада. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/realmadrid

У середу, 23-го грудня, в Мадриді на стадіоні «Альфредо ді Стефано» в рамках 15-го туру іспанської Прімери місцевий «Реал» прийме «Гранаду».

Незважаючи на те, що господарі поля є однозначними фаворитами протистояння, все не так однозначно, як здається на перший погляд. Обидві команди мають п'ятиматчеву серію без поразок і не думають зупинятися на досягнутому, однак, ймовірно, чиясь серія перерветься.

«Реал» Мадрид

«Вершкові» виграли п'ять останніх матчів у всіх турнірах - чотири в Прімері і один в Лізі чемпіонів. Останній раз команда Зінедіна Зідана втратила очки в Києві, коли поступилася «Шахтарю» в ЛЧ. Завдяки відмінним результатам в останніх матчах «Реал» зміг набрати 29 очок і перед цим туром йде на другому місці в турнірній таблиці. У мадридців однакова кількість набраних балів з лідируючим «Атлетіко», однак у «матрацників» є дві гри в запасі.

В останніх матчах «королівський клуб» не тільки здобуває результат, а й показує хорошу гру. Після того, як йому вдалося вийти до плей-оф Ліги чемпіонів (в 1/8 фіналу він зіграє з «Аталантою» Руслана Маліновського), «Реал» заграв ще краще. Мабуть, це дало команді якийсь поштовх і вже розмови про можливу відставку Зідана припинилися.

Ймовірно, не зіграють в цьому матчі Еден Азар, Жуніор Вінісіус, Іско і Лука Модріч. Всі вони мають проблеми зі здоров'ям. Чи вийде нарешті на поле Андрій Лунін? Скоріше за все, ні.

«Гранада»

«Гранада» виграла два останні матчі чемпіонату Іспанії, перегравши «Ельче» і «Бетіс». Також був переможений «Сан-Хуан» в Кубку, де команда пробилася в 1/32 фіналу і зіграє з «Леонесою». У Примері підопічні Дієго Мартінеса Пенаса мають в своєму активі 21 очко і займають шосту позицію. Непоганий результат для команди, враховуючи її виступ в єврокубках.

Групу Ліги Європи «Гранада» також пройшла без особливих проблем. Вона посіла друге місце в квартеті з «ПСВ», ПАОКом і «Омонією». В 1/16 фіналу на іспанську команду чекає протистояння з італійським «Наполі». Матч з «Реалом» якраз покаже, чи готова «Гранада» до серйозних випробувань.

У «Гранади» також є проблеми зі складом. Не візьмуть участь в цій грі Феде, Віктор Діас, Нейдер Лосано і Анхель Монторо.

Історія зустрічей

Всього опоненти провели між собою 48 матчів, 70 відсотків з яких завершувалися перемогами «Реала». Мадридці виграли 34 поєдинки, ще шість завершилися тріумфами «Гранади» і вісім разів суперники не виявили сильнішого.

У минулому сезоні перемогу в обох зустрічах святкував «Реал».

Орієнтовні склади:

«Реал» Мадрид: Куртуа, Менді, Рамос, Варан, Карвахаль, Кроос, Каземіро, Вальверде, Лукас, Асенсіо, Бензема.

«Гранада»: Сілва, Фулькьє, Дуарте, Санчес, Нева, Еррера, Гоналон, Мілья, Мачіс, Харріс, Сольдадо.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться впевненою перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з форою -1,5 з коефіцієнтом 2.00 по лінії Parimatch.

23 грудня, середа

«Реал» Мадрид – «Гранада»
Мадрид. Стадіон «Альфредо ді Стефано». 20:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,35
  • 5,30
  • 9,40
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.