Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 21 грудня 2020, 04:45
8665
20

Артем ПОЛЯРУС: «Переїзд з України в Хімки – це був правильний вибір»

Колишній півзахисник «Олександрії» нині виступає в Росії за «Ахмат»

| Оновлено 21 грудня 2020, 04:45
8665
20
Артем ПОЛЯРУС: «Переїзд з України в Хімки – це був правильний вибір»
ФК Хімки. Артем Полярус

Колишній півзахисник «Олександрії» Артем Полярус, який виступає в Росії за «Ахмат», розповів про переїзд з України в «Химки» влітку 2019 року:

«Радити нікому нічого не можу – це справа кожного, і кожен вибирає свій шлях. Я особисто прийняв це рішення свого часу і ні краплі не шкодую.

Я ще в кінці сезону для себе прийняв усвідомлене рішення, щоб залишити команду. Я довго до цього йшов, радився з сім'єю, що пора зробити крок вперед. Так як довгий час знаходився в одному клубі, то в глибині душі розумів, що потрібно було щось міняти в своїй кар'єрі.

По закінченню сезону до мене надійшла пропозиція з «Хімок». Особисто розмовляв з Андрієм Талалаєвим, який був дуже зацікавлений в моєму переході. Я тоді прийняв для себе рішення, щоб зробити цей крок. Так, були варіанти з інших клубів України та з країн ближнього зарубіжжя, з Європи, але оскільки я для себе зробив вибір, то відступати вже не було сенсу. Я дав слово Андрію Вікторовичу, тому не міг від нього відмовитися.

Так, багато дане рішення не сприйняли всерйоз, але, як показав час, я зробив правильний вибір – один крок назад, щоб потім зробити п'ять кроків вперед у своїй кар'єрі».

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Ты главное когда появиться семья и детки подрастут и будут учить историю и на вопрос где ты папка был в период войны обязательно расскажи как московия убивала и убивает наш народ и пытается захватит территорию а папка добровольно поехал играть в Химки к агрессору.И главное в глаза им смотреть.
Miroslav Scherbina
Ребятки, ну что вы, тратите эмоции. Бесполезно его воспитывать. Это выплодок мразей и таких же мразей рамножит. Урод даже не понимает, за что его так "не любят".
Andy Chak
Вата, вона сцука, немає принципів. Ій похєру держава, війна і т.д. - цей підарок продажний, дав слово, бля, гнида грьобана(((
dunamo-fan
Ватник поганий!
Поручик Ржевский
Вата вонючая...
Vaso
Согласен, у каждого свой выбор, только не понимаю почему он считает, что сделал шаг вперед, перейдя в слабый чемпионат который деградирует ни по дням, а по часам.
nabooo
Русский по духу уехал на свою родину. Это же отличная новость! Если бы все такие свалили, было бы идеально, а вы ругаетесь в комментах. Лучше 20 млн проукраинского населения, чем 30, но с ватой.
Trasher311987
Все банально просто.
Человек уезжает в Россию это значит он лентяй. Потому что в другие страны надо учить язык, учить культуру и т.д.
Чемпионат как показали еврокубки не просто ужасен, а просто стоит в ровень с чемпионатом Чехии.
scorpio16
"Кормилец" одним словом. Нужно было семью кормить , особенно после слов , что были предложения из Украины и стран Европы , но выбрал соседа, потому что бабок больше дают . Война ? - спорт вне политики . Интересно в его роду в Второй мировой полицаи были 🤔
Богдан Саженко
пєтушара недобита
T64
Чемодан, вокзал, химки.....
Богдан Саженко
Єдине соромно ,що з цього барана хайпує мордор , як продажного і заробляючего українця на мордорє . хоча може там і нема нічого від України ?народилося щось -жрало ,навчилось грати якось так у футбол ,та і поїхало в мордор. в нього навіть призвіще не українське
Богдан Саженко
тварина звичайна.щоб ці поганні касапські гроші потім йому поперед горла стали і для кого заробляє
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Петров
А как быть трём миллионам украинских заробитчанин , работающим в России , если конченая власть не может дать им работу на территории своей родины? Или диванным патриотам слабо об этом задуматься?
Petrov20
вы жалеете что вас не позвали а то бежали бы аж спотыкались бы с украины