Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 19 грудня 2020, 09:36
5179
19

Юрай САНІТРА: «Після персьюту говоритиму з особистим тренером Меркушиної»

Наставник збірної України залишився незадоволений виступом підопічних в жіночому спринті

| Оновлено 19 грудня 2020, 09:36
5179
19
Юрай САНІТРА: «Після персьюту говоритиму з особистим тренером Меркушиної»
Український біатлон. Юрай Санітра

Старший тренер збірної України Юрай Санітра прокоментував виступ підопічних в жіночому спринті на четвертому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

«Незадоволений результатом, чекали трохи більшого. Усі дівчата були не такими, як ми чекали, трохи втомленими - це і позначилося по швидкості ногами на трасі. Самі собі програвали у порівнянні з попередніми стартами.

По швидкості ногами можу бути задоволений Юлією Джимою - вона бігла добре, але не вийшло відстрілятися як потрібно.

У Дар'ї Блашко уже невелика криза, яка появилася через дуже велику кількість стартів: вона не пропустила майже жодного старту, вона втомлена. Будемо дивитися по її стану завтра-післязавтра.

І Олена Підгрушна, і Валя Семеренко - там нема чого сказати. Програли самі собі більше хвилини у порівнянні з попереднім стартом. Старт Валі у гонці переслідування під питанням: не почуває себе добре.

Окремо проговорю про Анастасію Меркушину, яка бігла перший старт у сезоні. Рано говорити про те, що можна було щось зробити по-іншому. Але скажу, що є над чим працювати. Після гонки переслідування буду говорити з її особистим тренером, що буде далі», - сказав Санітра.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 54
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Жирона в передчутті. Команда в дербі з Барселоною може вийти в ЛЧ
Футбол | 01 травня 2024, 20:45 1
Жирона в передчутті. Команда в дербі з Барселоною може вийти в ЛЧ

Команда готується святкувати

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
У меня к Брынзаку одна претензия-совковое руководстово,нужно было сильно сократить раздутый штат бездельников от биатлона,всяких чиновников,администраторов гос. тренеров,которых в глаза никто не видел и так далее,а освободившиеся деньги пустить на спортсменов тренеров,бригаду смазчиков и техническое обеспечение
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ares10
Україна все так біатлона країна бо минулого року і чоловіки і жінки були 6 в кубку націй світу. А конкурурувати із топ збірними не можемо по прості причини у нас відсутній масовий лижній спорт
mah
Вообще-то, время разговоров прошло, еще летом. Теперь надо просто смотреть на табло и видеть свои результаты подготовки. Развели анархию. Теперь вид спорта, когда-то успешный, медленно падает на дно. Эти оправдыватели-%%ополизы только вредят - то людей нет, то снега нет, то денег нет. Как будто в Италии, Франции, Германии, Чехии и т.д. намного больше снега. Если сидеть и всех оправдывать, то и денег никогда не будет. Вот и результат.
Юрий Гапоненко
Не понимаю почему на Меркушину вешают всех собак? Она пропустила весь подготовительный сезон по разным причинам, И при этом в разгар сезона вышла на 1 гонку, попала в персьют и с 60 места поднялась выше. Виноват тренер? А то ничего что в команде со старта сезона находятся Бех (ну ей простительно, она молодая), Пидгрушная, Вита Семеренко да и Валя Семеренко и они не попадают в персьют. То есть эти ТРОЕ наших звездных чемпионов молодцы, а Меркушина значит не нужна в команде? Или они специально не бегут чтобы персьют не бежать? Так нафига их возить-то по Европе? Почему Валя не бежала персьют? Она была 57. В масс старт она не попадает, эстафеты нет. Зачем она в команде? На данный момент после персьюта, в 1 команде достойны быть только Блашко, Джима, Меркушина, Бех, Пидгрушна (как капитан). Остальных в Буковель на чемпионат Украины. И по результатам уже думать достоин ли кто-то заменить Бех или Пидгрушную.
Олександр Дуб
Це результат хамського відношення Бринзаком і його бездарної команди бізнесменів до біатлону. Пора робити висновки пока ми взагалі не втратили біатлон і попередню славу.