Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
1247
1

Дар'я БЛАШКО: «Просто хочеться виконувати добре свою роботу»

Українська біатлоністка – про виступ в спринті

Дар'я БЛАШКО: «Просто хочеться виконувати добре свою роботу»
Український біатлон. Дар'я Блашко

Біатлоністка збірної України Дар'я Блашко прокоментувала 34 місце в спринті на четвертому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

– Звичайно, завжди радісно фінішувати в заліковій зоні і завжди хочеться забиратися якомога вище. Але в кожній гонці поки ще не вистачає різних нюансів: то одного, то другого.
 
– На стрільбі лежачи у тебе був промах першим пострілом, а далі вже без помилок. Не на своєму пульсі підійшла до вогневого рубежу чи..?
– На стрільбу лежачи я прийшла в своєму режимі. Промах був образливий, бо я знову зробила максимально якісну роботу. Поки не можу пояснити, чому він стався.
 
– Ходом в сьогоднішньому спринті наша команда особливо не виділялася. Не вгадали зі змазкою?
– Ні, у мене все було добре з лижами, величезне спасибі хлопцям! Сьогодні просто трохи не впоралася «із собою», тому і біглося не дуже добре.
 
– Ти сумарно принесла найбільшу кількість очок у Кубок націй на перших чотирьох етапах Кубка світу - за цим показником ти є вже, фактично, лідером нашої збірної. Не відчуваєш в зв'язку з цим «тягар підвищеної відповідальності», виходячи на старт?
– Я про це не думаю. Просто хочеться виконувати добре свою роботу. Але іноді з емоціями все-таки не виходить справитися. Але це точно не пов'язано з «тягарем підвищеної відповідальності».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
а хто заважає?Дерзай!