Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 20 грудня 2020, 07:54
1254
0

Парма – Ювентус. Прогноз на матч чемпіонату Італії

Найважчі матчі за Пірло у «Ювентуса» – проти команд із середини таблиці

| Оновлено 20 грудня 2020, 07:54
1254
0
Парма – Ювентус. Прогноз на матч чемпіонату Італії
juventus.com

За підсумками дванадцятого туру, туринському «Ювентусу» вдалося увійти до зони «топ-4» в турнірній таблиці італійської Серії А. Треба сказати, що це було досить серйозне досягнення для команди Андреа Пірло, який усе ще продовжує набиратися досвіду на тренерській лаві. Але треба віддати належне як власне молодому наставнику, так і його команді, якій доводиться звикати до нових комбінацій і розстановок практично в кожній грі. Інколи «зебри» досягають успіху, інколи – можуть і помилитися, але факт залишається фактом – «Юве» в новому сезоні Серії А ще не поступався.

«Парма»

Однак зовсім ніхто не гарантує чинному чемпіону того, що осічка не відбудеться на полі стадіону «Енніо Тардіні», де свої домашні поєдинки проводять «хрестоносці» Фабіо Ліверані. «Парма» в цьому сезоні зіткана з досить досвідчених бійців, яким необхідно було зігратися на старті першості, після чого почати давати перші результати.

Саме з цієї причини «жовто-сині» розташовуються в нижній частині турнірної таблиці на поточний момент. Відносно стабільні результати до команди прийшли лише на стику кінця листопада і початку грудня, а в чотирьох останніх турах команда взагалі не програвала своїм опонентам. При цьому, командою Ліверані був зупинений грізний «Мілан» (2:2), що вдавалося зробити, окрім них, лише трьом командам до цього.

«Ювентус»

Класична характеристика матчів проти «Парми» для туринського клубу в останні сезони – украй напружена боротьба. «Юве» має позитивний баланс в очних протистояннях, після повернення команди з регіону Емілія-Романья до «еліти», але в жодній із проведених після того моменту зустрічей не відчував себе явним фаворитом на футбольному полі. Під керівництвом Пірло, «зебри» проводять свої поєдинки в настільки довільному стилі, що робити прогнози на їхні майбутні зустрічі – справа явно невдячна. При цьому, сила майбутнього суперника явно полягає саме в можливій ​​недооцінці з боку команди навпроти.

Головне завдання туринського клубу в грі проти «Парми» буде полягати в стримуванні контратак суперників. Подібне вдавалося успішно реалізувати в матчах проти «Барселони» (3:0), «Аталанти» (1:1) і, поклавши руку на серце, київського «Динамо» (3:0). Тренерський акцент із боку Пірло завжди спрямований на стабільність у лінії оборони, результатом чого є найменша, на поточний момент, кількість пропущених його командою м'ячів, серед інших колективів в Серії А.

Боротися за три очки «Юве» буде необхідно обов'язково, не тільки виходячи зі статусу незмінного чемпіона останніх років. У лідера, «Мілана», у цьому турі буде гостьове протистояння проти «Сассуоло», у якому «зебри» цілком можуть бачити привід для можливої ​​осічки прямих конкурентів. У міланського «Інтера» суперник простіше, «Спеція», тому «зміям» навіть буде більш вигідною помилка сусідів по місту, однак «бьянконері» вибирати не доводиться – поки Пірло освоюється, уже було втрачено 12 очок. Якраз по одному за зіграну гру .

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Ювентуса», і завершилася перемогою «зебр» з рахунком 2:1.

У «Парми» спостерігається досить цікава закономірність в останніх 11-и поєдинках: якщо одна з команд забиває, то гарантовано пробивається ТБ 2,5, у іншому випадку – голів у грі глядачі не бачать.

У «Ювентуса» є проблеми зі збереженням недоторканності власних воріт під час гостьових поєдинків нового сезону: лише в двох із 9 матчів у всіх змаганнях вдалося це зробити.

Орієнтовні склади

«Парма»: Сепе – Гальйоле, Алвеш, Осоріо, Якопоне – Куртіч, Ернані, Куцка – Жервіньо, Інглезе, Карамо.

«Ювентус»: Щесни – Даніло, Бонуччі, де Лігт, Куадрадо – К'єза, Бентанкур, Ремсі, Маккенні – Роналду, Мората.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що майбутня гра стане черговим епізодом запеклого опору з боку «пармезанців», тому, якщо вони в кінцевому підсумку і поступляться, то зроблять це з мінімальною різницею за м'ячами. У таких умовах, ставка «Парма. Фора (+1,5)» за 1,86 від Parimatch виглядає дуже відмінною пропозицією.

19 грудня, субота

Парма – Ювентус
Парма. «Енніо Тардіні». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:3
 
  • 8.35
  • 5.29
  • 1.36
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.