Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 грудня 2020, 07:46
1437
0

Евертон - Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Каноніри» заборгували в цьому сезоні вже всім - собі, своїм фанатам, та й суперникам теж

| Оновлено 20 грудня 2020, 07:46
1437
0
Евертон - Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У суботу, 18 грудня, у Ліверпулі на «Гудісон Парк» відбудеться матч 14-го туру чемпіонату Англії, в якому «Евертон» прийме «Арсенал».

«Евертон»

Підопічні Карло Анчелотті прагнуть потрапити до топ-4 турнірної таблиці, щоб потім там закріпитися. На такій висоті команда не була вже давно, тому нинішня компанія для неї поки що складається дуже вдало. До гри з «Арсеналом» «іриски» підходять на серії з трьох матчів без поразок. 28 листопада на своєму полі вони програли 0:1 «Лідсу», а потім поділили очки на виїзді з «Бернлі» (1:1), обіграли вдома «Челсі» (1:0) та виграли в гостях у «Лестера» (2 :0).

Дві останні перемоги команди змушують сприймати її більш ніж серйозно, адже «Челсі» й «Лестер» - прямі конкуренти «синіх» у боротьбі за позицію в квартеті лідерів. Такі виграші дорогого коштують.

Втім, при загальній вдалій картині у «Евертоні» не найприємніша статистика у домашніх матчах. При 3-х перемогах, нічиїй та двох поразках він займає у лізі за показниками на своєму полі лише 8-у позицію. Скромно! Більш того, до перемоги над «Челсі» команда Анчелотті на «Гудісон Парк» по черзі програла «Манчестер Юнайтед» (1:3) та «Лідсу» (0:1).

Проти «канонірів» точно не зможуть вийти на поле травмовані Аллан, Гбамен, Делф та Дінь. Під питанням знаходиться участь у матчі Коулмена та Хамеса Родрігеса.

«Арсенал»

«Каноніри» ніяк не можуть вибратися з низки невдач, яка переслідує їх останнім часом у національному чемпіонаті. Чи не жарт, команда Мікеля Артети обходиться без перемог у англійській Прем'єр-лізі з 1 листопада, коли на «Олд Траффорд» з рахунком 1:0 обіграла місцевих манкуніанців.

З того часу «Арсенал» провів у чемпіонаті Англії 6 матчів, в яких зазнав 4 поразки при двох нічиїх. Очки північнолондонці поділили на виїзді з «Лідсом» (0:0, 22 листопада) та вдома з «Саутгемптоном» (1:1, 16 грудня). Нічия зі «святими» перервала домашню серію команди відразу з чотирьох поспіль поразок. У той же час на виїзді «каноніри» не можуть добитися перемог лише у двох своїх останніх поєдинках. Після вже згаданої перемоги над «МЮ» у них була також вже згадана нічия 1:1 з «Лідсом» та поразка 0:2 у дербі північного Лондона від «Тоттенґема».

В цілому ж, за показниками на виїзді «Арсенал» зараз займає у АПЛ 15 місце (і у загальній таблиці він, до слова, також 15-й). У шести зіграних гостьових зустрічах команда здобула 2 перемоги, 1 раз зіграла внічию та тричі програла.

У майбутньому матчі партнерам не зможуть допомогти дискваліфіковані Бельєрін, Габріель та Джака, а також Парті, що продовжує відновлення.

Історія зустрічей

Команди в англійській Прем'єр-лізі провели між собою 56 матчів. «Евертон» переміг у 8-ми поєдинку, включаючи сім на своєму полі. На рахунку у «канонірів» 34 виграші, з яких 12-ть були здобуті на виїзді. 14 матчів завершилися внічию.

Орієнтовні склади:

«Евертон»: Пікфорд, Холгейт, Міна, Кін, Годфрі, Кенні, Івобі, Гомеш, Дукуре, Рішарлісон, Кальверт-Л’юїн.

«Арсенал»: Лено, Холдінг, Луїс, Тірні, Мейтленд-Найлс, Ель-Ненні, Себальос, Сака, Пепе, Нкетіа, Обамеянг.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.55 по лінії Parimatch.

19 грудня, субота

«Евертон» - «Арсенал»
Ліверпуль. Стадіон «Гудісон Парк». Початок - о 19:30
Пряма ТБ-трансляція – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

 
  • 2.55
  • 3.45
  • 2.85
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.