Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 грудня 2020, 05:34
722
1

Тоттенхем - Лестер: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч АПЛ

| Оновлено 19 грудня 2020, 05:34
722
1
Тоттенхем - Лестер: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Skysports.com

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 14-го туру АПЛ «Тоттенхем» - «Лестер».

«Я кілька днів тому закінчив перегляд дев'ятисерійного серіалу «Все або нічого» про лондонський «Тоттенхем». Шикарний серіал, я рекомендую всім подивитися. Я отримав від перегляду величезне задоволення. Я ніколи не був уболівальником «Тоттенхема». Так, за «шпор» грав наш українець Серьога Ребров. Ми, коли прилітали на гру з «Арсеналом», з Сергієм зустрічалися в готелі, пили чай-каву, я поважаю його той вибір - «Тоттенхем». У мене якось до цієї команди не було ніякого відношення, крім того, що я підтримував Реброва. Але після перегляду фільму до лондонців у мене з'явилася людська симпатія: до президента, до команди. Я Моурінью і футболістів іншими очима побачив. Коли все це бачиш і чуєш, ставишся до клубу по-іншому».

«Мій кум, уболівальник «Ліверпуля», а я в Англії більше лондонський «Арсенал» підтримував, а в Іспанії - «Барселону». Чому? У мене філософія футболу така - контроль м'яча. Я в будь-якому випадку за хороший футбол. Але в матчі «Ліверпуль» - «Тоттенхем» я вболівав за «шпор». У першому таймі «Ліверпуль» повністю переграв опонента і повинен був закривати гру, в другій половині зустрічі така ж ситуація була з боку лондонців. «Тоттенхем» просто повинен був закрити матч. Я так засмутився, коли вони програли. Я півночі спати не міг. Подивившись серіал, я почав з симпатією ставитися до цього клубу. Я побачив,як люди важко працюють і як вони підтримують один одного, яка атмосфера всередині клубу. Який молодець президент «Тоттенхема» Леві, як він підтримує головного тренера Жозе Моурінью. Браво, пану Леві! Величезний респект і повага. Всі б президенти клубів так ставилися до тренерів і футболістів. Браво, Моурінью».

«Він більше не тактик. Я раніше думав, що він тактик. Але ні, він психолог. Я побачив його роботу в роздягальні в перерві. Він про тактику практично не говорить, він психолог, Моурінью каже про настрій, про те, як виграти і який проявити характер, про силу духу. Моурінью - психолог найвищого рівня.У «Лестера» теж дуже хороший тренер Брендан Роджерс. Але, якщо взяти результати, в попередніх шести матчах вони жодного разу внічию не зіграли. Це безкомпромісна команда, яка не тримає баланс. У «лисів» дуже хороша команда, відмінні футболісти і класний тренер, але я в цій дуелі віддаю перевагу «Тоттенхему».

«Тому що у «шпор» дуже організована команда, у них шикарна зв'язка - Сон-Кейн. Але є у них проблема з останнім пасом після відходу в «Інтер» Еріксена. Мені здається, в цьому сезоні «Ліверпуль» буде чемпіоном, «Тоттенхему» з ними буде важко боротися. «Шпори» будуть другою силою і весь час будуть щипати «мерсисайдців». А по матчу з «Лестером» скажу, що «Тоттенхем» обіграє «лисів», але, думаю, що обидві команди заб'ють. Хоч у «Тоттенхема» і є проблеми в обороні, він переможе в дуелі з «Лестером», - вважає Грозний.

Матч «Тоттенхем» - «Лестер» відбудеться 20-го грудня. Початок зустрічі о 16:15.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як прокинули Італію. Визначено дві команди, котрі вийшли до еліти ЧС
Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4
Як прокинули Італію. Визначено дві команди, котрі вийшли до еліти ЧС

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A

Неймовірний Норріс у боротьбі з Ферстаппеном виграв гонку у Маямі
Авто/мото | 06 травня 2024, 00:35 3
Неймовірний Норріс у боротьбі з Ферстаппеном виграв гонку у Маямі

Макларен абсолютно справедливо виграв у Ред Булла

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pol Chopa
*Полночи спать не мог*,ну я с 13го года смотрю все матчи Тотема,теперь уже и знаковые проиграши на сон не особо влияют,а Лестер необходимо обигрывать т.к.в 16м году он стал чемпом благодаря Тотему(знаковые выиграш у МЮ и ничейка с Челси,должок)а тогда тоже не спалось.А Д.Леви несмтря на все достоинсва все таки жадноватый(при покупке игроков). Сериал тоже рекомендую.