Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 16 грудня 2020, 09:28
624
0

Жюлья СІМОН: «Великі надії на старт сезону розбилися на першому ж етапі»

Французька біатлоністка – про виступ на перших етапах Кубка світу

| Оновлено 16 грудня 2020, 09:28
624
0
Жюлья СІМОН: «Великі надії на старт сезону розбилися на першому ж етапі»
Український біатлон. Жюлья Сімон

Біатлоністка збірної Франції Жюлья Сімон прокоментувала третє місце в гонці переслідування на третьому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

«Гонка почалася для мене з двох промахів на першій же стрільбі лежачи. Це відкинуло мене назад, але я була впевнена в своїй швидкості на трасі і розуміла, що поступово зможу наблизитися до лідерів. На стійках відчувала себе відмінно, стрільба була ідеальною. Тому залишалося тільки боротися за п'єдестал на фінішному колі.
 
У мене були великі надії на старт сезону, але вони розбилися на першому ж етапі Кубка світу. Було дуже важко, особливо психологічно. З’явилися знов проблеми зі стрільбою, швидкість на трасі була поганою. Важливо було зберегти впевненість і спокій, викинути невдачі з голови і рухатися далі, але це не так просто (посміхається).
 
Передсезонний збір ми провели у Франції на висоті і адаптуватися до Контіолахті було складно. Потрібен був час, щоб набрати форму, і двох тижнів в Фінляндії виявилося недостатньо. Тут, в Хохфільцені, вище, умови схожі на місця, де ми проводили літню підготовку, тому результати нашої команди покращилися. Сподіваюся, наступного тижня також все буде добре!» - сказала Сімон.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.