Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 грудня 2020, 22:11
903
0

Вест Хем – Крістал Пелес. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Лондонське дербі, яке обіцяє не залишити нікого осторонь від подій на полі

| Оновлено 16 грудня 2020, 22:11
903
0
Вест Хем – Крістал Пелес. Прогноз на матч чемпіонату Англії
whufc.com

У новому сезоні Англійської Прем'єр-ліги протистояння між топ-клубами зі столиці Великобританії виявляються аж надто прісними. Вирішити цю проблему обіцяє гра команд зі східної та південної частин цього міста відповідно, яка пройде на «Олімпійському стадіоні». Уникнути завзятої ​​боротьби не вдасться, якщо клуби дійсно претендують на позиції у верхній частині турнірної таблиці.

«Вест Хем»

Колектив Девіда Мойєса зумів на початку нового сезону показати недостатньо впевнені результати в своїх виступах, що особливо було помітно під час жовтневої частини поєдинків. І тут читачеві складно буде розібратися в реальному стані справ, якщо не взяти до уваги контекст, із ким саме доводилося грати в цьому напруженому місяці. Дві ліверпульські команди, дербі проти «Тоттенхема», «Манчестер Сіті» і «Лестер».

А у якої ще команди можна було згадати такий складний графік? У таких умовах і п'ять набраних очок, які вдалося здобути команді Мойєса – уже серйозне досягнення. Тепер, зрозуміло, суперники у «Вест Хема» йдуть трохи простіше, що дозволяє їм впевнено дивитися в бік «Boxing day», перебуваючи при цьому у верхній частині турнірної таблиці.

У команди, у який виступає українець Андрій Ярмоленко, немає головного болю у вигляді матчів єврокубків у цьому сезоні. Та й з небажаного усіма командами Кубка англійської ліги вдалося «втекти», поступившись на ранніх етапах «Евертону». «Залізні» страждали весь минулий сезон, але зуміли зберегти за собою місце в «еліті». Як бачимо, зараз можна спостерігати за тим, як клуб зі східного Лондона просто надолужує втрачені раніше приємні емоції від футболу.

«Крістал Пелас»

Грі підопічним Роя Ходжсона вкрай складно давати чітку характеристику – аж надто вільно почувають себе «орли» в перипетіях емоційних протистоянь Прем'єр-ліги. Десь це працює на користь, як, наприклад, у другому таймі проти «Тоттенхема» (1:1) – зразкова агресивна і видовищна гра першим номером дозволила набрати очки в черговий варіації лондонського дербі. А десь, як у грі проти «Челсі» парою місяців раніше, може відбутися зрив, у підсумку чого і поразка з рахунком 0:4 може здатися «відскоком».

Розраховувати в такій ситуації на стабільність в турнірній таблиці не має особливого сенсу, однак очки все одно поступово збираються до скарбнички «Пелас». Зокрема, у майбутнього суперника є гандикап всього в три бали, що на даному відрізку сезону виглядає мізерно малою величиною. Однак, якщо ситуація піде не за планом "склярів", то дистанцію в шість пунктів буде надолужити вже складніше. Тим паче, що найближчого вік-енду команді Ходжсона належить зіграти проти «Ліверпуля».

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Кристал Пелас», і завершилася перемогою «орлів» із рахунком 2:1.

«Вест Хем» у поточному сезоні може показати будь-якій результат у рідних стінах, однак свій гол не забивав лише раз – у матчі першого туру проти «Ньюкасла» (0:2).

«Крістал Пелас» показує високу результативність виключно в матчах з нижчими за турнірним становищем колективами, але в матчах із більш успішними в поточному сезоні командами лише одного разу забивав більше двох м'ячів – у ворота «Манчестер Юнайтед» у другому турі (3:1).

Орієнтовні склади

«Вест Хем»: Фабіанскі – Крессвелл, Огбонна, Бальбуена, Цоуфал – Соучек, Райс – Форналс, Бенрама, Боуен – Алле.

«Крістал Пелас»: Гуаїта – ван Анхольт, Кехілл, Куяте, Клайн – Езе, Макартур, Мілівоєвіч, Шлупп – Заа, Бентеке.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цій зустрічі обом командам є сенс боротися за максимальну кількість очок, бо в наступні вихідні результат буде забезпечити складніше, тому в даному контексті вибір припав на ставку «ТБ 2,5» за 1,97 від Parimatch.

16 грудня, середа

Вест Хем – Крістал Пелес
Лондон. «Олімпійський стадіон». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta»
Прогноз Sport.ua — 3:2
 
  • 2.07
  • 3.40
  • 3.60
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.