Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 16 грудня 2020, 22:12
2131
0

Ювентус - Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Маліновський і компанія їдуть в гості до чемпіона

| Оновлено 16 грудня 2020, 22:12
2131
0
Ювентус - Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/juventusfcen

У 12-му турі Серії А будуть два матчі, які можуть в рівній мірі претендувати на статус центрального: це поєдинки «Ювентус» - «Аталанта» та «Інтер» - «Наполі». Через персону Руслана Маліновського українських фанатів футболу, звичайно ж, більше буде цікавити перший з них.

«Ювентус» в першій половині сезону виглядає непереконливо, однак високий клас команди дозволяє зводити до мінімуму втрати очок навіть при блідій грі. І, як результат, «Ювентус» йде в лідируючій групі Серії А, поступаючись «Мілану» лише 4 очками. Так було, наприклад, в останніх двох турах: команда Андреа Пірло в боротьбі, але все ж взяла 6 очок в матчах з аутсайдерами - «Торіно» і «Дженоа».

Що стосується «Аталанти», то бергамаскам гра на два фронти при максимально інтенсивному графіку дається непросто, і зараз команда Джан П'єро Гасперіні йде лише восьмою. При цьому у «Аталанти» є гра в запасі, і за втраченими «Богиня» поступається «Ювентусу» всього трьома очками. Обидві команди зуміли успішно виконати завдання виходу в плей-оф Ліги чемпіонів, і тепер можуть зосередитися на внутрішній арені.

При цьому ні для кого не секрет, що у «Аталанти» зараз не все гладко. У головного тренера команди Гасперіні виник конфлікт з багаторічним лідером команди Папу Гомесом, його сторону прийняв і Йосип Ілічіч. І все йде до того, що обидва в січні покинуть «Аталанту». Хоча ще зовсім недавно італійські ЗМІ припускали, що на вихід піде сам Гасперіні.

Так чи інакше, конфлікт вирішити поки що не вдалося жодним зі способів - ні примиренням, ні розставанням. А це означає, що, швидше за все, на матч з «Ювентусом» і Гомес, і Ілічіч знову залишаться в запасі.

Це максимально підвищує шанси Руслана Маліновського вийти з перших хвилин на матч зі «Старою синьйорою», особливо, після блискучого виступу в матчі з «Фіорентиною». І італійські ЗМІ в один голос твердять, що український хавбек буде в основі своєї команди на майбутній поєдинок.

З огляду на внутрішні проблеми «Аталанти», букмекери в цьому матчі віддають перевагу «Ювентусу». Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,94, на «Аталанту» - 4,1. Імовірність нічиєї - 3,9.

Орієнтовні склади:

«Ювентус»: Щенсни - Даніло, Бонуччі, Де Лігт - Куадрадо, Артур, Бентанкур, Алекс Сандро, Маккенні - Мората, Роналду

«Аталанта»: Голліні - Толой, Ромеро, Джімсіті - Хатебур, Де Роон, Фройлер, Госенс ​​- Пессіна, Маліновський - Сапата

16 грудня, середа

«Ювентус» - «Аталанта»
Турин. Стадіон «Allianz Stadium». Початок - о 19:30
Пряма трансляція на «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 1,96
  • 3,86
  • 4,06
Сделать ставку
 
  • 1,94
  • 3,75
  • 4,00
Сделать ставку
 
  • 1,95
  • 3,8
  • 3,85
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.