Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 грудня 2020, 22:11
2745
2

Ліверпуль – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Битва лідерів АПЛ в центральному матчі 13-го туру чемпіонату

| Оновлено 16 грудня 2020, 22:11
2745
2
Ліверпуль – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
talkSPORT

У середу, 16 грудня відбудеться центральний матч 13-го туру чемпіонату Англії. «Ліверпуль» на «Енфілді» прийме «Тоттенхем». Початок зустрічі о 22:00 за Києвом.

Чинний чемпіон Англії приймає поточного лідера. Несподівано, але команда Жозе Моуріньо в новому сезоні набрала хороший хід і справедливо очолила турнірну таблицю. Нехай, у лондонців однакова кількість очок, що і в «Ліверпуля», але за додатковими показниками «шпори» вище, а це важливо. До дуже важливого матчу цієї стадії сезону обидві команди підходять після втрат, тому перемога буде мати велике значення.

У цьому сезоні «Ліверпуль» поки не демонстрував такої вражаючої форми і впевненості, як в минулого року. Команда Клоппа чередує успішні матчі з невдалими. Видно, що команда далека від своєї максимальної форми, часто на результати позначалася і ситуація зі складом. Через травми багатьох лідерів Юрген Клопп розширював ротацію. Також відзначимо, що команда досить в економній формі виступала в Лізі чемпіонів, де змогла виграти групу, часто граючи напіврезервним складом.

У чемпіонаті команда серед лідерів, але кілька невдач можуть відсунути червоних в таблиці. В останньому турі в досить складному матчі мерсисайдці не змогли обіграти «Фулхем» (1:1), а кілька турів до цього зіграли внічию з «Брайтоном». Це не вселяє впевненості в подальші результати команди. Але на гру з «Тоттенхемом» буде зовсім інший настрій, тому варто очікувати на потужний «Ліверпуль».

«Тоттенхем» входить в повноцінний сезон під керівництвом Жозе Моуріньо. І якщо на старті чемпіонату у команди були проблеми, то поступово клуб налагодив гру і стабільно закріпився в топ-4, а зараз і зовсім очолює таблицю. В АПЛ лондонці місцями втрачали очки в необов'язкових ситуаціях. Але, разом з цим, в активі команди є впевнені перемоги над «Ман Юнайтед» (6:1), «Арсеналом» (2:0) і «Ман Сіті» (2:0). Жозе Моуріньо в цьому сезоні показав, як потрібно готуватися до сильних суперників, що підтверджують результати.

В останньому турі лондонцям було складно в матчі з «Крістал Пелас» (1:1). Лідируючи в рахунку, «шпори» втратили перемогу. Відзначимо і впевнені виступи «Тоттенхема» в Лізі Європи. Підопічні Моуріньо в прохідному стилі закінчили груповий етап і з першого місця вийшли в плей-оф. Як і багато грандів, «Тоттенхем» в Лізі Європи часто вдавався до ротації.

За складом більше проблем у «Ліверпуля». У лазареті залишаються Гомес, Ван Дейк, Тьяго, Жота і інші. Але без них «Ліверпуль» вже показав, що може грати. У «Тоттенхема» точно не зіграє Ерік Ламела і, навряд чи, Гарет Бейл.

Букмекери вважають фаворитом «Ліверпуль». В останніх сезонах у «червоних» не було проблем в матчах зі «шпорами». «Ліверпуль» домінував над суперником як в АПЛ, так і в інших турнірах (торішня Ліга чемпіонів). У Прем'єр-лізі «Ліверпуль» програв «Тоттенхему» лише раз за останні 26 матчів на «Енфілді». На своєму полі мерсисайдці вкрай впевнено грають з «Тоттенхемом». Але не забуваємо про нинішніх «шпор», які не залишали шансів топ-командам. Легкої прогулянки для «червоних» тут точно не буде.


Орієнтовні склади:

«Ліверпуль»: Аліссон - Александер-Арнольд, Матіп, Фабіньо, Робертсон, Хендерсон, Вейналдум, Джонс, Салах, Фірміно, Мане.

«Тоттенхем»: Льоріс - Ор'є, Алдервейрелд, Дайєр, Регілон, Сіссоко, Хейб'єрг, Бергвейн, Ндомбеле, Сон, Кейн.

 
  • 1.38
  • 3.94
  • 4.64
Сделать ставку
 
  • 1.80
  • 3.85
  • 4.60
Сделать ставку
 
  • 1.79
  • 3.85
  • 4.60
Сделать ставку

16 грудня, середа

«Ліверпуль» - «Тоттенхем»
Ліверпуль. «Енфілд». Початок – о 22:00
Прямая ТБ-трансляція – Setanta Sports
ЛІВЕРПУЛЬ – ТОТТЕНХЕМ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба
Футбол | 26 квітня 2024, 23:52 10
Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба

Даріо вважає, що в Україні складно знайти коуча під «шахтарський футбол»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuriy_kent
В последнем туре команды провели очень невыразительные игры. Будем надеятся на красивую и яркую игру. И пусть победит сильнейший.
Pol Chopa
Этот тур начался как и предыдущий с потерей очков основных претендентов,здесь я согласен даже на ничью с Ливером,а там посмотрим сезон ох как долгий.
Прим.Если на поле долго будет Бергвейн,то потеряем очи,или даже проиграем.