Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 грудня 2020, 22:10
1379
0

Арсенал - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Каноніри» спробують перервати низку невдач у АПЛ

| Оновлено 16 грудня 2020, 22:10
1379
0
Арсенал - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
arsenal.com

У середу, 16 грудня, у Лондоні на «Емірейтс Стедіум» відбудеться матч 13-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Арсенал» прийме «Саутгемптон».

«Арсенал»

Команда Мікеля Артети у англійській Прем'єр-ліги справляє гнітюче враження. Особливо - останнім часом, і особливо - в рідних стінах. «Арсенал» в таблиці АПЛ займає більш ніж незвичне для себе 15 місце, маючи в активі 13 очок.

У п'яти останніх матчах в чемпіонаті Англії «каноніри» обходяться без перемог (1 нічия, 4 поразки). В останній раз команда перемагала 1 листопада, коли на «Олд Траффорд» обіграла 1:0 «Манчестер Юнайтед». Після цього лише за три тижні - 22 листопада - лондонці побалували своїх шанувальників нічиєю 0:0 на полі «Лідса». Але обидва позитивних в турнірному плані крайніх матчу «Арсенал», як бачимо, провів у гостях. Удома ж підопічні Артети у останніх поєдинках до жаху безпорадні - 4 поразки поспіль. 4 жовтня вони обіграли 2:1 «Шеффілд Юнайтед», а потім поступилися «Лестеру» (0:1, 25 жовтня), «Астон Віллі» (0:3, 8 листопада), «Вулверґемптону» (1:2, 29 листопада ) та «Бернлі» (0:1, 13 грудня).

На противагу результатам у АПЛ в груповому турнірі Ліги Європи, який нещодавно завершився, «Арсенал» зміг домогтися 100% -го результату - 6 перемог у шести матчах. З такими показниками команда Артети стала кращою у основному етапі розіграшу, та закономірно достроково вийшла до 1/16 фіналу.

У майбутньому матчі партнерам не зможуть допомогти дискваліфікований Джака та травмований Парті, а ось відносно Колашинаца, Мартінеллі, Луїса та Нельсона є певні питання.

«Саутгемптон»

Команда Ральфа Хазенхюттля прибуде в гості до «Арсеналу» у ранзі четвертої команди турнірної таблиці чемпіонату Англії. Ще перед попереднім туром «святі» були тільки шості, але, розгромивши вдома «Шеффілд Юнайтед» (3:0), вони піднялися у зону Ліги чемпіонів. У 12-ти проведених поєдинках «Саутгемптон» набрав 23 очки.

Не дивно, що більшу частину очкового багажу команда зібрала вдома. За досягнення на своєму полі «святі» займають у АПЛ друге місце, поступаючись лише «Ліверпулю», який має 18 очок з 18-ти можливих. У хлопців Хазенхюттля 12-ть домашніх пунктів - 4 перемоги при двох поразках. Втім, на виїзді «Саутгемптон» набрав пристойні 11 балів, маючи в активі 3 перемоги при 2 нічиїх та лише одній поразці. Поступилася команда лише у дебютному матчі сезону в гостях - програла 0:1 «Кристал Пелас». Було це аж 12 вересня. Потім пішли перемога 1:0 над «Бернлі» (26 вересня), нічия 3:3 з «Челсі» (17 жовтня), виграш 4:3 у «Астон Вілли» (1 листопада), нічия 1:1 з «Вулверґемптоном» (23 листопада) та перемоги 2:1 над «Брайтоном» (7 грудня).

Згідно із наявною інформацією, у наставника гостей немає зовсім ніяких проблем зі складом - всі гравці основної обойми колективу у нього під рукою та можуть з'явитися на полі.

Історія зустрічей

У англійській Прем'єр-лізі команди провели між собою 42 матчі. У 23 зустрічах переміг «Арсенал», при цьому вдома «каноніри» виграли 15 поєдинків. На рахунку у «Саутгемптона» 7 перемог, і всі вони домашні. Ще 12 ігор завершилися внічию.

Орієнтовні склади:

«Арсенал»: Лено, Мейтленд-Найлз, Холдинг, Габріель, Тірні, Ель-Ненни, Себальос, Пепе, Вілліан, Сака, Обамеянг.

«Саутгемптон»: Маккарті, Вокер-Петерс, Беднарек, Вестергор, Бертран, Армстронг, Ворд-Проуз, Ромеу, Волкотт, Адамс, Інгс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.31 по лінії Parimatch.

16 грудня, середа

«Арсенал» - «Саутгемптон»
Лондон. «Емірейтс Стедіум». Початок - о 20:00
Прямая ТБ-трансляция – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

 
  • 2.31
  • 3.50
  • 3.15
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.