Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 грудня 2020, 11:53
43582
16

Хто може посилити Динамо? Оприлюднено деталі розмови Луческу та Суркіса

За даними Циганика, потрібні опорний хавбек, центральний захисник і форвард

| Оновлено 17 грудня 2020, 11:53
43582
16
Хто може посилити Динамо? Оприлюднено деталі розмови Луческу та Суркіса
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу та Ігор Суркіс

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській передачі Циганик LIVE розкрив деталі розмови між Ігорем Суркісом і Мірчею Луческу щодо можливого посилення «Динамо» взимку:

«Нарешті, зустрілися і поговорили між собою Мірча Луческу та Ігор Суркіс. Селекційна служба «Динамо» запропонувала головному тренеру певні кандидатури на підсилення. Серед них немає українців, лише іноземці. Луческу на даному етапі не налаштований одразу приймати рішення.

Наставник киян наполягає на тому, і про це він говорив президенту клубу: що якщо брати легіонера, то лише такого, який на дві голови сильніше за тих футболістів, що є зараз. Для того, щоби брати іноземного гравця, потрібно розібратися, наскільки він може бути корисним «Динамо». Щоби він не сидів на лаві для запасних, не був одним з гравців ротації, а одразу вийшов і показав себе.

Як розповів президент «Динамо», вони з Луческу знайшли спільну мову і багато цікавих думок з приводу тих футболістів, які є зараз, позицій, які потрібно підсилити. Насамперед мова про середину поля. Потрібні опорний хав, досвідчений центральний захисник, а також розглядається кандидатура нападника, який прийде і одразу забиватиме.

Але Луческу не хоче завчасно брати якогось гравця, він спочатку хоче його вивчити. І для цього тренер «Динамо» взяв невеличку паузу, поїхав у Бухарест, де і хоче розібратися з кандидатурами, які запропонувала йому селекційна служба клубу. Також у нього є свої кандидатури.

Але Луческу постійно наполягає на тому, що та команда, яка зараз є у «Динамо», може за рік-два дати результат, якщо все буде гаразд.

Щодо того, чи хтось залишить київське «Динамо». Зокрема було запитання по Дуелунду. Я хочу сказати, що він точно залишиться в «Динамо». По інших футболістах є певні питання. Але Луческу вирішив взяти всю команду на збір, щоб подивитися, на кого він може розраховувати».

Оцініть матеріал
(333)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
johndow
Цыганык как всегда- долго и ни о чем
turist86
Циганик підслуховував під дверима кабінету Суркіса?
Lion
Цыганык что присутствовал при разговоре?
Ёкарный Бабай
"Но Луческу постоянно настаивает на том, что та команда, которая сейчас у Динамо, может через год-два дать результат, если все будет в порядке." Игра плохая, но все цели же выполнены, которые задумывались до 1 января. Уже вопрос качества игры должен подыматься.. что Луческу может заставить пахать пацанов на 100% увидели.
Сергей Бондарь
Сегодня у Динамо перебор правых центральных защитников! На месте Луческу я наиграл бы Забарного опорником. Цепкость, первый пас, антропология и главное молодость. А Шепелева на позиции под нападающим. Скорости хватает, техники с головой, осталось научить смелости и все.
Alex86 1
Нормальных лучше пару купите чем мешок аля пляжник, наш травмированный да аренда румына, который слабее наших по всей видимости, сурок уже 1ОО5ОО раз мог убедится что такие подписание обычно это О.О. толку не считая, наверное, де Пены за все годы да и то то просто нормальный игрок, а не топ какой-то.
Віталій Ткачук
Нам потрібен центральний захисник, але не досвідчений, а якісний ( коли брали Віду чи Драговіча, вони аж ніяк не були досвідчені ), також в центр потрібен розумний гравець типу Велозу, і ще більш-менш технічний форвард, який міг би обіграти захисника один в один і влучити в ворота з 3-х метрів.
bullyUA
При Лобановском Динамо становилось великим через 3 года постоянного состава, когда уже все с закрытыми глазами знали куда бежать, и чего ждать от партнеров.
Robert Monroe
Поговорили и перед Цыганыком отчитались? Смех да и только.
Lion
а также рассматривается кандидатура нападающего, который придет и сразу забивать.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
А как же супряга которого не отдали за 12.5миллиона.......
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
М@kS7777⚒⚒
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ilya
Цыганыку верить, то еще дело.
Трансферный бан ждем, а не усиление.