Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 грудня 2020, 21:56
1311
0

Манчестер Сіті – Вест Бромвіч. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Прісну гру в дербі Манчестера доведеться завзято компенсовувати

| Оновлено 19 грудня 2020, 21:56
1311
0
Манчестер Сіті – Вест Бромвіч. Прогноз на матч чемпіонату Англії
mancity.com

Протистояння між двома найбільшими футбольними клубами з Манчестера в минулі вихідні виявилося настільки безплідним (0:0), що давати оцінку діям команд Жозе Моуріньо і Хосепа Гвардіоли не мало ніякої доцільності. До домашнього матчу тринадцятого туру АПЛ проти «Вест Бромвіча» «Манчестер Сіті» буде підходити приблизно в тій самій позиції, що і до минулого туру – за межами єврокубкової зони. А яким є цей рядок – чемпіону Англії позаминулого сезону не повинно бути цікаво.

«Манчестер Сіті»

Проблема полягає в тому, що саме протистояння на «Олд Траффорд» мало стати вододільним каменем на важкому шляху «Сіті» на старті нового сезону внутрішньої першості. Проте сталося так, що «місячні коти» показали беззубу гру в атаці, чим у черговий раз змусили замислитися над їхньою здатністю скласти конкуренцію в боротьбі за головний трофей.

Безумовно, футбольний рік в Англії тільки набирає обертів, а горезвісний «boxing day» зруйнує мрії ще не однієї команди. Кульгають усі представники лідируючої групи, але колектив Гвардіоли тим і відрізнявся від інших, що мав налагоджену систему всередині команди. Але й вона тріщить по швах у цьому «пандемічному» сезоні.

«Сіті» в терміновому порядку необхідно набирати обертів, щоб зайти до непростого відрізку на стику двох років хоча б у піднесеному настрої. Виступи в не найсильнішій за підбором суперників групі Ліги чемпіонів УЄФА жодним чином не допоможуть згладити враження від гри команди. А про майбутню гру проти менхенгладбахської «Боруссії» в 1/8 фіналу говорити почнуть набагато пізніше. Так і виходить, що колись чемпіон країни в нинішній фазі своїх виступів має величезний потенціал, але тримає за спиною важкий досвід невдач, а попереду нього – лише туманні перспективи.

«Вест Бромвіч»

Склад учасників АПЛ в цьому сезоні сформувався таким, що «дроздам» буде вкрай складно втриматися в «еліті». Але навіть із урахуванням такого контексту, від «Вест Бромвіча» очікували більш впевнених виступів на старті сезону. У розкладі команди Славена Біліча проскакували досить складні суперники, але парадокс полягав у тому, що саме в таких матчах «Альбіон» розкривався зі свого кращого боку.

При цьому, велика частина очок була здобута все одно в матчах з приблизно рівними їм по силі колективами, але лише ціною героїчних зусиль, де ні про яку яскраву грі не було мови. Яскравим прикладом цього може служити порівняння гри проти «Челсі» (3:3) і того ж «Шеффілд Юнайтед» (1:0) – дві різні вагові категорії за видовищностю.

Утім, виступ «Вест Брому» все одно привів його до передостанньої сходинки, станом на момент початку туру. Нижче – тільки безнадійний «Шеффілд Юнайтед». Однак колектив Біліча не схожий був у своїх попередніх поєдинках на «загнаного до кута звіра», у двох матчах пропустивши сумарно сім м'ячів від «Кристал Пелас» (1:5) і «Ньюкасла» (1:2) відповідно. Немає передумов, що з «городянами» не трапиться чергова груба похибка.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Манчестер Сіті», і завершилася перемогою «городян» з рахунком 3:0.

«Манчестер Сіті» не забивав більше трьох м'ячів у ворота свого суперника в 11 з 12 попередніх очних протистоянь в рамках АПЛ.

Гра в обороні – головна проблеми нинішнього «Вест Бромвіча». З 25-ма пропущеними м'ячами команда Білича є найгіршою командою в АПЛ за цим показником.

Орієнтовні склади

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Канселу, Діаш, Стоунз, Вокер – Фернандіньо, Родрі – Стерлінг, де Брюйне, Сілва – Жезус.

«Вест Бромвіч»: Джонстон – О'Ши, Іванович, Аджайє – Філліпс, Сойерс, Галлахер, Ферлонг – Кровіновіч – Робінсон, Грант.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цій зустрічі «Манчестер Сіті» постарається зняти всі питання про переможця якомога швидше, маючи на увазі безліч матчів із серйозними суперниками в найближчому майбутньому, тому в цьому контексті вибір припав до ставки «Манчестер Сіті. 1-й тайм. Фора (-1)» за 1,73 від Parimatch.

15 грудня, вівторок

Манчестер Сіті – Вест Бромвіч
Манчестер. Стадион «Етіхад Стедіум». 22:00
ТБ-трансляция на телеканале «Setanta»
Прогноз Sport.ua — 3:0
 
  • 1.09
  • 10.00
  • 27.00
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.