Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 грудня 2020, 15:22
1103
1

Шеффілд Юнайтед - Ман Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Черговий іспит для Оле-Гуннара Сульшера

| Оновлено 17 грудня 2020, 15:22
1103
1
Шеффілд Юнайтед - Ман Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
standard.co.uk

У четвер, 16-го грудня, в Шеффілді на стадіоні «Бреммел Лейн» в рамках 13-го туру англійської Прем'єр-ліги «Шеффілд Юнайтед» прийме «Манчестер Юнайтед».

«Шеффілд Юнайтед»

Команда Кріса Вайлдера, яка завершила минулий сезон на дев'ятій позиції, в новому сезоні виступає дуже погано. Команда з Шеффілда до сих пір не має жодної перемоги і займає останнє місце в турнірній таблиці. «Клинки» змогли заробити тільки одне очко в поєдинку з «Фулхемом», а в інших іграх програли. У підсумку «Шеффілд Юнайтед» має жахливу різницю забитих і пропущених м'ячів - 5:21.

З огляду на те, що «Шеффілд» програв три останні матчі минулого сезону, зараз безвиграшна серія підопічних Вайлдера становить 16 матчів. За цей час «клинки» встигли вилетіти з Кубка англійської ліги, поступившись «Бернлі», і відстати від рятівного, сімнадцятого місця на вісім очок.

Перед грою з «Манчестер Юнайтед» у «Шеффілда» лише одна кадрова втрата. Це давно травмований Джек О'Коннел. Решта всі в строю і готові піднести сенсацію.

«Манчестер Юнайтед»

Манкуніанці теж вкрай нестабільні. Команда Оле-Гуннара Сульшера вилетіла з Ліги чемпіонів, поступившись місцем в плей-оф «ПСЖ» і «Лейпцигу». Після цього відразу заговорили про можливу відставку норвезького фахівця. По суті, зараз кожен матч може стати останнім для Сульшера біля керма «червоних дияволів».

У чемпіонаті справи «Манчестер Юнайтед» також йдуть не так добре, як хотілося б його вболівальникам. Колектив з Манчестера перед цим туром має в своєму активі 20 очок і посідає восьме місце в турнірній таблиці. Правда, щільність така велика, що відставання від лідируючого «Тоттенхема» становить лише п'ять пунктів. При цьому, у «Юнайтед» є гра в запасі. Так що вся боротьба за чемпіонство ще попереду.

У матчі останнього туру манкуніанці зіграли в нульову нічию з «Манчестер Сіті». Вболівальники по-різному сприйняли цей результат, але одне можна сказати точно - «червоним дияволам» потрібно додавати, щоб розраховувати на боротьбу за золоті медалі.

Під питанням участь в цій грі форвардів Антоні Марсьяля і Едінсона Кавані. Решта готові вийти на поле.

Історія зустрічей

Кількість матчів між опонентами становить вже 95. У 45 з них перемогу здобув Манчестер, 34 вікторії на рахунку Шеффілда і ще 16 ігор завершилися внічию.

У минулому сезоні в Шеффілді команди зіграли в результативну нічию 3:3, а в Манчестері господарі розгромили суперника 3:0.

Орієнтовні склади:

«Шеффілд Юнайтед»: Рамсдейл, Стівенс, Джагелка, Еган, Бешем, Болдок, Берг, Ампаду, Флек, Шарп, МакБерні.

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Ван-Біссака, Ліндельоф, Магуайр, Теллес, Матіч, Ван де Бек, Погба, Фернандеш, Грінвуд, Решфорд.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться впевненою перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з форою -1,5 з коефіцієнтом 2,39 по лінії Parimatch.

17 грудня, четвер

«Шеффілд Юнайтед» – «Ман Юнайтед»
Шеффілд. Стадіон «Бреммел Лейн». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 7,10
  • 4,40
  • 1,49
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pol Chopa
Все таки посмотрю по причине, что такое явный аутсайдер в АПЛ в этом сезоне,мож попаду на сенсацию.