Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 грудня 2020, 18:49
1730
0

Саутгемптон - Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Гості, які животіють на дні таблиці, спробують спантеличити «святих»

| Оновлено 13 грудня 2020, 18:49
1730
0
Саутгемптон - Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У неділю, 13 грудня, у Саутгемптоні на «Сент-Меріс» відбудеться матч 12-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Саутгемптон» прийме «Шеффілд Юнайтед».

«Саутгемптон»

Команда Ральфа Хазенхюттля зустріне «клинків» в ранзі шостої команди турнірної таблиці англійського чемпіонату. Саме такого проміжного результату «святі» змогли добитися, провівши у поточному сезоні 11 матчів, в яких набрали 20 очок.

Сезон «Саутгемптон» розпочав з рук геть погано. На почин сталася гостьова поразка 0:1 на полі «Кристал Пелас», потім команда припинила боротьбу у Кубку англійської ліги, програвши 0:2 в першому ж раунді «Брентфорду», після чого хлопців Хазенхюттля на їхньому полі буквально побив «Тоттенґем» - 2:5. Можна було посипати голову попелом та готуватися до гіршого. Однак «святі» змогли підбадьоритися, та замінили провальний старт успішною серією відразу з семи матчів. Перемоги над «Бернлі» (1:0 в гостях) та «Вест Бромвічем» (2:0 вдома) змінилися нічиєю 3:3 на полі «Челсі». Далі були ще три переможні поєдинки - «Евертон» (2:0 вдома), «Астон Вілла» (4:3 в гостях) та «Ньюкасл» (2 0 вдома). І знову на зміну цієї серії прийшла нічия - тепер з «Вулверґемптоном» (1:1), але знову на виїзді.

Лише після цього «Саутгемптон» знову пізнав гіркоту невдачі, програвши 2:3 на своєму полі «Манчестер Юнайтед» (хоча по ходу гри вів у рахунку 2:0). Втім, у попередньому турі «святі» повернулися на переможний хід, здолавши на виїзді «Брайтон» (2:1).

Якщо вірити наявним даним, у майбутньому матчі у Хазенхюттля не буде жодних кадрових головоломок.

«Шеффілд Юнайтед»

Підопічні Кріса Вайлдера у нинішньому сезоні відверто валять все, що тільки можна. Якщо у попередньому сезоні команда вражала всіх впевненим повернення до АПЛ з Чемпіоншипа, то в цьому настільки ж переконливо шокує відсутністю результатів. Чи не жарт, у 11-ти проведених зустрічах «клинки» побалували себе та своїх шанувальників лише однією нічиєю, а десять разів програли. 18 жовтня на своєму полі вони зіграли внічию 1:1 з «Фулґемом».

Мабуть, слабкою втіхою для команди може бути той факт, що з десяти поразок відразу вісім «Шеффілд Юнайтед» зазнав із мінімальною різницею у рахунку. Від цього очок в турнірній таблиці у команди більше не стає. Однак в очі кидається один момент: в домашніх поєдинках гравці вразили ворота своїх суперників два рази, а на виїзді більше - три. До всього, у чотирьох поразках в гостях з п'яти команда Вайлдера поступилася саме в один гол. Тільки «Челсі» 7 листопада зміг розбити «Шеффілд Юнайтед» на своєму полі, так би мовити, без варіантів - 4:1.

У матчі проти «Саутгемптона» партнерам не зможе допомогти О'Коннел, а також, можливо, Ампаду, Мусса та Стівенс, по яких є питання.

Історія зустрічей

Команди провели між собою у англійській Прем'єр-лізі шість матчів. У трьох зустрічах переміг «Саутгемптон», включаючи два на своєму полі. На рахунку у «Шеффілд Юнайтед» одна домашня перемога. Ще два поєдинки завершилися внічию.

Орієнтовні склади:

«Саутгемптон»: Маккарті, Вокер-Петерс, Беднарек, Вестергор, Бертран, Армстронг, Ворд-Проуз, Ромеу, Дженепо, Адамс, Інгс.

«Шеффілд Юнайтед»: Ремсдейл, Брайан, Еган, Бешем, Болдок, Лундстрем, Берг, Флек, Лоу, Макберні, Берк.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.75 по лінії Parimatch.

13 грудня, неділя

«Саутгемптон» - «Шеффілд Юнайтед»
Саутгемптон. Стадіон «Сент-Меріс». Початок - о 14:00
Пряма ТБ-трансляція – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:0

 

 
  • 1.75
  • 3.80
  • 5.0
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 05:12 1
ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ

Андрій допоміг Реалу обіграти пройти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 16
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.