Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 грудня 2020, 16:04
847
0

Евертон - Челсі: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 12-го туру АПЛ

| Оновлено 12 грудня 2020, 16:04
847
0
Евертон - Челсі: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Арсенал. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 12-го туру АПЛ «Евертон» - «Челсі».

«Евертон» - це досвідчений фахівець Карло Анчелотті, «Челсі» - це молодий Френк Лемпард. Таку селекцію, яку дали провести Лемпарду, мало кому дадуть провести. Він навіть воротаря Менді собі взяв, бо вважав, що він йому потрібен. А також Тіаго Сільва, Тімо Вернер, Кай Хаверц, Хакім Зіеш, Бен Чілвелл. Маючи таку групу гравців, «Челсі» програв лише «Ліверпулю» у другому турі АПЛ. Але там лондонці грали в меншості, а Жоржиньйо пенальті не забив. А після цього вони нікому не програвали. Є, правда, один момент: «Челсі» не виграє у топових команд: «Ліверпулю» програли 0:2, а з «МЮ» і «Тоттенхемом» зіграли в нульові нічиї. Також вони можуть пристойно пропустити від середніх команд, як було в матчах з «Саутгемптоном» і «Вест Бромвічем», де поєдинки завершилися нічиїми 3:3. Тренеру Лемпарду хочеться відійти від так званого балансу. Він віддає пріоритет атаці замість оборони і виникають проблеми.

«Евертон» з Карло Анчелотті здорово почав сезон, «іриски» все вигравали. Вони так добре йшли. Так, вони посилилися Аланом, Хамесом Родрігесом, Дукуре. В принципі, у них склад добротний, але він не може конкурувати з «Челсі», у якого два склади.

Карло Анчелотті вже досвідчений тренер, а Френк Лемпард - тільки тренер-початківець. Я їх як тренерів не порівнюю, це некоректно. Навіть Френк Лемпард сказав би: «Ну, як це!? Порівнювати молодого тренера і такого досвідченого тренера». Але і склади не потрібно порівнювати, у «Челсі» підбір гравців сильніший.

«Евертон» після нічиї 2:2 з «Ліверпулем» у жовтні лише раз виграв, раз зіграв внічию і чотири матчі програв. Чому така серія у «ірисок»? У них немає рівноцінного складу і навантаження йде на одну групу гравців. Це дуже складно. «Евертон» був лідером АПЛ, але команду звідти змістили. Чи будуть вони боротися за найвищі місця? Ні! Зараз «Евертон» на дев'ятому місці, Анчелотті вичавлює максимум. Їм потрібно серйозне посилення, приблизно п'ять гравців хорошого рівня.

Чи може «Евертон» взяти очки в матчі з «Челсі»? Так може, але, я впевнений, що виграє «Челсі»! У них потенціал краще, реалізація моментів чудова, тому я ставлю на «Челсі»!

Матч «Евертон» - «Челсі» відбудеться 12-го грудня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.