Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 12 грудня 2020, 09:24
7011
10

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Хочу вибачитися перед Санітрою. Я був надто емоційним»

Український біатлоніст – про останнє інтерв'ю

| Оновлено 12 грудня 2020, 09:24
7011
10
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Хочу вибачитися перед Санітрою. Я був надто емоційним»
Український біатлон. Дмитро Підручний

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував 74 місце в спринті на третьому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

«Перш за все, хочу сказати, що після фінішу я дав інтерв’ю, в якому був занадто емоційним. Я не правий, однозначно. Тому хочу вибачитися перед Юраєм Санітрою, перед командою, що звинуватив тренера у всіх моїх невдачах.

Стосовно того, чому я не біжу – це питання відкрите. Важко сказати чому так. Естафета в Контіолахті дала певні надії, що все-таки є певний прогрес, що я відновлююся. Але сьогоднішня гонка показала, що це не так, що існують проблеми. Спочатку потрібно зрозуміти чому виникають такі труднощі, і працювати над їх вирішенням.

Можливо я перестарався в тренуваннях, можливо десь недопрацьовував. Важко сказати. Буду аналізувати разом із тренером та лікарем, шукати причини. Буду робити від себе все можливе, щоб вибратися із цієї функціональної ями. Я хотів би забрати свої слова назад і попросити вибачення в Юрая. Дійсно, він не винен, що я в такому стані, що я не біжу.

Можливо, COVID вплинув на мене… Хоч симптомів вірусу у мене не було, проте тест був позитивний. Чи правдивий він, чи ні – важко сказати, але те, що були певні збої в організму – це факт», - сказав Підручний.

Читайте також: ПІДРУЧНИЙ – про 74-е місце в спринті: «Як Санітра підготував, так і біжимо»

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»
Теніс | 02 травня 2024, 07:51 3
Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 17
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
У Санитры даже Блашко неплохо бежит,так что дело не в тренере,некрасиво Пидручный себя повёл,явно сказывается полное отсутствие конкуренции в мужской команде
Sergey Gorbachenko
Включил заднюю. Ведь за свои слова нужно отвечать. Просто диву даешься, как оправдываются наши спортсмены: то тренер виноват, то лыжи не едут, то палки не того размера, то снег вовсе не снег и т.д. и т.п. Почитаешь топовых зарубежных спортсменов - так у них никогда нет такого нытья. Они не боятся в открытую сказать о собственных каких-то косяках, и обвиняют остальные обстоятельства в последнюю очередь. У наших же все наоборот. И это не только в биатлоне, а и в футболе, теннисе и т.д. У нас такой менталитет. Ведь давайте посмотрим правде в глаза: наши биатлонисты всегда добивались каких-либо высоких результатов ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО на фоне провалов топ спортсменов (и мужчины и женщины). Исключительно, когда происходил провал у топ-5 или 10 биатлонистов (биатлонисток) наши могли что-то там выиграть. И ВСЕГДА при прочих РАВНЫХ условиях - мы НИЧЕГО не добивались. Просто надо это принять: таков наш уровень, и не надо ожидать от наших спортсменов прыжков выше головы!
johndow
истеричка - вчера Санитра виноват, сегодня - я не я, была пьяна...
umnuy2
Глупо выглядит.
И как теперь работать сезон вместе
vitaly78
Димко, ищи проблемы не в тренере, а в себе, Прима почему то бежит, женская команда также в не плохом состоянии, особенно Блашко, тренер тут не виноват, может тупо зазвездился?
tima fialko
Якесь зле кубло зібралося на сайті.Хлопець вибачився,а на це не у всіх духу вистачає.Единий чемпіон світу в українському біатлоні заслужив на більшу повагу до себе.Все добре,Дмитре.Тренуйся,а твої можливості знают всі у світі біатлону.
svv72
Правда такой же капитан как капитанша . Этот бегать не умеет а другая бегает когда хочет и в тех гонках где можно свалить на других неудачу а удачу присвоить себе.
svv72
А ещё я поеду на новогоднюю шоу-гонку в Германию. Приду на финиш последний и получу подарки и виноваты опять будут тренеры что у меня ноги не оттуда растут.
ПРЕДЛАГАЮ СРОЧНО заменить меня на ПРИМУ т.к. я опозорюсь сам и подведу Украину.
Капитан сборной.