Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 12 грудня 2020, 04:02
813
0

Реал – Атлетіко: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер бачить перевагу у «королівського клубу»

| Оновлено 12 грудня 2020, 04:02
813
0
Реал – Атлетіко: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 13-го туру іспанської Ла Ліги «Реал» Мадрид – «Атлетіко» Мадрид:

«Атлетіко» з 26 очками йде першим, «Реал» з 20 балами розташувався на четвертій позиції, але у «вершкових» гра в запасі. «Матрасники» востаннє програвали аж 21 жовтня, і то не у внутрішньому чемпіонаті, а в Лізі чемпіонів «Баварії» (0:4). Команда Дієго Сімеоне практично не програє, у них дуже серйозно збалансований сильний склад.

«Реал» же програв «Алавесу» вдома (1:2), а потім у Києві «Шахтарю» (0:2). У мене є інформація, що після цього всередині команди відбулася дуже серйозна розмова гравців без тренера, а потім разом з тренером. І вони один одному дали слово, що будуть себе вести солідно і гідно. Про це говорять результати: «галактікос» обіграли «Севілью» (1:0), а потім – «Боруссію» Менхенгладбах (2:0).

Реал – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Якщо «Реал» обіграє «Атлетіко» на цьому психологічному куражі, «вершкові» впритул наблизяться до «матрасників». «Королевський клуб» завжди бореться за чемпіонство і, мені здається, він обіграє «Атлетіко». Хоча зробити це буде дуже важко. «Атлетіко» майже не пропускає, грає дуже надійно і вміло, максимально вичавлюючи з кожного епізоду. Але «Реал» сьогодні інший. Якби такий «Реал» приїхав грати з «Шахтарем», «гірникам» було б дуже складно. Сьогоднішній «Реал» вже відновився, як Фенікс із попелу, і в цьому мадридському дербі я ставлю на перемогу команди Зінедіна Зідана. Я бачу перевагу у «королівського клубу».

Матч «Реал» – «Атлетіко» відбудеться 12 грудня. Початок зустрічі – о 22:00.



В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.