Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
796
0

Лестер – Брайтон. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Головне – зіграти не гірше за прямих конкурентів

Лестер – Брайтон. Прогноз на матч чемпіонату Англії
lcfc.com

Хода «Лестера» груповим етапом Ліги Європи УЄФА завершилася закономірним виходом у плей-оф із першого місця групи, у якій виступала також і луганська «Зоря», після чого команда Брендана Роджерса має можливість зосередитися на внутрішній арені. Майбутній суперник - не зі «зручних», але «лисицям» не доводиться вибирати, де поживитися очками.

«Лестер»

Шокуючий відрізок між кінцем листопада і початком грудня видався для команди з графства Лестершир. «Сині» змогли набрати лише одне очко в чотирьох матчах англійської Прем'єр-ліги і Ліги Європи, через що залишили відкритими питання про своє перше місце в турнірній таблиці групи міжнародного турніру до останнього туру, а також не зуміли скористатися синхронними осічками прямих конкурентів у АПЛ. Для українського вболівальника безумовно приємним моментом є те, що луганська «Зоря» була дотична до цих невдалих поєдинків англійської команди (1:0).

Однак «Лестер» зумів відновити психологічний настрій успіхом у минулому турі в грі проти «Шеффілд Юнайтед» (2:1), тому до матчу проти чергової команди з нижньої частини турнірної таблиці підходить на тлі мотивуючої перемоги, а також просування в Лізі Європи УЄФА. З огляду на той факт, що команди попереду, крім, можливо, «Ліверпуля», гратимуть із досить неприємними опонентами, то необхідність завоювання перемоги в грі проти «Брайтона» сприймається в стані «лисиць» як даність.

«Брайтон»

Колектив Грема Поттера є далеко не найбільшим невдахою в нижній частині турнірної таблиці. У «чайок» у недавньому минулому сформувалася серія з трьох матчів без поразок, у якій знайшлося місце навіть нічиїй у грі проти чинного чемпіона (1:1). Усе в порядку у «Брайтона» і з результативністю, особливо, на тлі команд із підвалу турнірної таблиці. До слова, «Лестер» забив усього на 6 голів більше свого опонента за майбутнім поєдинком.

У календарі для команди зі Східного Суссекса поспіль стоять матчі проти учасників боротьби за єврокубкові місця. І, якщо оцінювати за матчем проти «Саутгемптона» в минулому турі (1:2), то підопічним Поттера буде вкрай важко зачепитися за очки. Однак у гостей майбутнього поєдинку буде перспективний бонус у вигляді відсутності матчу посеред тижня, який суперники провели нехай і не в найбільш сильному своєму складі, однак грецький «АЕК» усе одно зміг забрати необхідні фізичні і емоційні резерви.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Лестера», і завершилася внічию з рахунком 0:0.

Нападник «Лестера» Джеймі Варді зумів оформити 9 голів у 10 зіграних матчах поточного сезону АПЛ.

Гольова серія «Брайтона» в гостьових поєдинках бере свій початок саме від минулого протистояння проти «лисиць», і налічує вже дев'ять поєдинків.

орієнтовні склади

«Лестер»: Шмайхель – Фукс, Еванс, Фофана – Джастін, Менді, Тілеманс, Олбрайтон – Барнс, Перес – Варди.

«Брайтон»: Райан – Вебстер, Данк, Велтман – Марч, Біссума, Вайт, Лемпті – Гросс – Велбек, Конноллі.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цій зустрічі «Лестер» зможе здобути необхідну йому перемогу, проте суперники не відпустять команду Роджерса з поля без пропущеного м'яча, тому вибір припав на найбільш безпечну, на нашу думку, у даному контексті ставку «Лестер не програє і ТБ 2.5» за 2,60 від Parimatch.

13 грудня, неділя

Лестер – Брайтон
Лестер. Стадіон «Кінг Пауер». 21:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 2.01
  • 3.49
  • 3.67
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Асисти українців. Жирона втратила гостьову перемогу над Алавесом
Футбол | 10 травня 2024, 23:59 12
Асисти українців. Жирона втратила гостьову перемогу над Алавесом

Циганков та Довбик відзначилися результативними передачами

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.