Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 грудня 2020, 18:50
1318
0

Арсенал – Бернлі. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Контраст на тлі єврокубків став помітний ще більше, але є шанс усе виправити

| Оновлено 13 грудня 2020, 18:50
1318
0
Арсенал – Бернлі. Прогноз на матч чемпіонату Англії
arsenal.com

У рамках дванадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги лондонський «Арсенал» отримає реальний шанс здобути життєво важливу перемогу, прийнявши на своєму полі одного з аутсайдерів – «Бернлі».

«Арсенал»

Підопічні Мікеля Артети показали феноменальний результат у рамках групового етапу Ліги Європи УЄФА, здобувши перемоги в усіх із шести можливих поєдинків, нехай і склад квартету B для пересічного вболівальника міг здатися недостатньо конкурентним для лондонської команди.

Тепер, «Арсеналу» знову настав час повертатися до справ на внутрішній арені, де після черги поєдинків проти колективів із верхньої половини турнірної таблиці «каноніри» недорахувалися багацька очок. 15-е місце займає команда Артети, станом на момент початку чергового туру. Як тут не хапатися за голову відданим фанатам?

Найбільшою проблемою для тренерського штабу є той факт, що навіть можлива перемога в міжнародному турнірі не гарантує зниження рівня невдоволення грою їхніх підопічних. Болюча поразка в «дербі північного Лондона» проти «Тоттенхема» (0:2) в минулому турі ще сильніше погіршила ситуацію. Матч посеред тижня проти ірландського «Дандолку» (4:2) точно не зміг затьмарити результат гри проти поточного лідера чемпіонських перегонів.

«Бернлі»

Гостями на «Емірейтс Стедіум» у ці вихідні стане команда Шона Дайча, яка розташувалася на третьому рядку з кінця турнірної таблиці. Як і «Арсенал», «Бернлі» нічого не може запропонувати найбільш віддаленим від себе опонентам, проте в останніх матчах гра «бордових» почала налагоджуватися, що навіть призвело до появи безпрограшної серії довжиною в два поєдинки, яку зрівняв із землею «Манчестер Сіті» (0:5) у кінці минулого місяця.

У гостей майбутнього поєдинку є значні проблеми саме з гостьовими зустрічами на старті нового сезону: за винятком безгольового миру в грі проти «Вест Бромвіча» (0:0), очки підопічними Дайча набиралися виключно за порожніх рідних трибун. Останнім невдало відвідав «Терф Мур» у минулому турі «Евертон» (1:1), що можна було розглядати як сенсацію, адже колектив Анчелотті ще нещодавно очолював чемпіонську гонку.

Можна очікувати, що «Бернлі» спробує скористатися участю суперників за майбутнім поєдинком у матчі Ліги Європи посеред тижня. У іншому випадку, команда з графства Ланкашир ризикує зайти до напруженного передріздвяного періоду з поганими перспективами.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Бернлі», і завершилася внічию з рахунком 0:0.

Лондонський «Арсенал» поступився в трьох останніх домашніх поєдинках із загальною різницею забитих і пропущених м'ячів 1:6.

«Бернлі» не може забити в ворота суперників у трьох виїзних матчах поспіль, а в період між початком жовтня і кінцем листопада команда Шона Дайча не відзначалася в жодному з поєдинків.

Орієнтовні склади

«Арсенал»: Лено – Тірні, Габріель, Холдинг, Бельєрін – Сака, Джака, Себальос, Вілліан – Обамеянг, Ляказетт.

«Бернлі»: Поуп – Тейлор, Мі, Тарковськи, Лоутон – Макніл, Браунхілл, Вествуд, Бреді – Родрігес, Вуд.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цій зустрічі «Арсенал» може зробити ставку на вирішення долі протистояння вже в першому таймі, щоб уникнути зайвих фізичних витрат, тому вибір припав до ставки «1-й тайм: Арсенал Лондон заб'є» за 1,70 від Parimatch.

13 грудня, неділя

Арсенал – Бернлі
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 21:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1.54
  • 4.13
  • 6.16
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Аталанта – Марсель – 3:0. Повна домінація команди Гасперіні. Відео голів
Футбол | 10 травня 2024, 02:55 0
Аталанта – Марсель – 3:0. Повна домінація команди Гасперіні. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи

ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині
Футбол | 09 травня 2024, 14:24 17
ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині

Арбітр прийняв помилкове рішення та не дозволив матчу перейти в овертайм

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.