Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 грудня 2020, 09:26
3427
1

Перші відпускники та ненудна нічия. Олімпік і Львів поділили очки

Суперники забили по голу в другому таймі

| Оновлено 12 грудня 2020, 09:26
3427
1
Перші відпускники та ненудна нічия. Олімпік і Львів поділили очки
ФК Олімпік Донецьк

Незважаючи на перемогу у минулому турі над «Рухом» головний тренер «Олімпіка» Ігор Климовський з різних причин зробив певні зміни у стартовому складі. Замість Ксьонза, Бабенка, Цимбалюка і Шахаба, котрий здав позитивний тест на коронавірус, на поле вийшли А. Кравчук, Каргбо, Пасич і Романовський. Щодо складу «Львова», то головний тренер «містян» Віталій Шумський замість дискваліфікованих Грися, Шини. Міхобі задіяв у грі Романчука, Ременяка та Ернеста.

Господарі поля з перших хвилин матчу почали більше володіти м’ячем, а гості майже всією командою зустрічали розвиток атак олімпійців. У дебюті гри  мав нагоду відкрити рахунок Каргбо, котрий з меж штрафного пробив низом у руки Костику. Гравці «Львова» намагалися проводити швидкі контратаки, які часто завершувалися порушенням правил на підступах до штрафного майданчику.

Ударів у рамки обох воріт було обмаль. Один з них у виконанні Беніто виявися несильним і загрозою для Костика не став. Забракло влучності і дальньому удару Пасича, який пробив вище воріт. А після дальнього удару Беніто вже Костик у падінні перевів м’яч на кутовий. Під кінець тайму наважився на дальній удар і Ернест, але ганець пробив дуже неточно. Гол у «роздягальню» міг забити Романовський, який з декількох метрів влучив у захисника «Львова».

Ледь розпочався другий тайм, як «Львів» створив гольовий момент. Нич на швидкості обіграв Кравчука, але Бетім ногами зумів парирувати удар нападника. Також воротар «Олімпіка» рятує команду і після дальнього удару Ернеста, перевівши м’яч на кутовий. А після розіграшу кутового захисник «Львова» Юрій Кравчук головою зумів пробити повз голкіпера, провівши свій другий гол у чемпіонаті.

Олімпійці могли швидко зрівняти рахунок, але Беніто, прийнявши м’яч у штрафному, пробив неточно. Не пощастило і Каргбо, удар якого прийняла на себе стійка воріт «містян». Після чергового контрвипаду гостей Ернест заробив штрафний, і Чір’як пробив поруч зі стійкою. Міг збільшити рахунок і Нич, але перетримав у штрафному м’яч, і Бетім ліквідував загрозу.

Зусилля «Олімпіка» таки призвели до взяття воріт суперників. Драме довгою діагональною передачею знайшов на фланзі Лебеденка, який зробив передачу на Романовського, і литовець свого шансу не втратив, забивши свій перший гол в УПЛ – у 17-й грі. Натомість Каргбо після пасу Політила пробив значно вище воріт, а удар Тейшейри парирував Костик.

Під кінець матчу обидва суперники прагнули вирвати перемогу. Завершував атаку дальнім ударом Каргбо, але пробив поруч зі штангою. Пощастило і олімпійцям, коли після удару Ернеста м’яч від Снурніцина зрикошетив у поперечину воріт.

Тож арбітру матчу більше не доводилося вказувати на центр поля. Для «Олімпіка» це був 30-й матч в УПЛ за Ігоря Климовського, і донецька команда в цих зустрічах вже 10-й раз зіграла внічию.

Юрій МЕЛЬНИК

Українська Прем'єр-ліга. 13-й тур

«Олімпік» - «Львів» - 1:1

Даніель Романовський (76) - Юрій Кравчук (56)

Альваренга (28) - Сабіно (35), Клименчук (79)

«Олімпік»: Бетім, Лебеденко, Снурніцин, Драме, Є.Пасич, А.Кравчук, Політило, Романовський (Аблітаров, 90), Альваренга (Тейшейра, 57), Беніто, Каргбо

«Львів»: Костик, Якимець, Ю.Кравчук, Махмутович, Романчук (Кошман, 88), Сабіно, Чір'як (Айнсалу, 75), Ернест, Ременяк (Клименчук, 72), Казлаускас, Нич

Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)

Стадіон: «Динамо» ім. В.Лобановського (Київ)

ОЛІМПІК - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Джерело: Челсі навряд чи продасть Мудрика, але є важлива умова
Футбол | 26 квітня 2024, 14:14 1
Джерело: Челсі навряд чи продасть Мудрика, але є важлива умова

Гравцеві важливо показати себе на фініші сезону

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
никому ненужный клуб играет ярче половины клубов с толпами фанатов-грустно за олимпийцев.... Фекалиям повезло но судьбы их это не изменит-в львовском дерби решится кто вылетит