Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 10 грудня 2020, 21:54
721
0

Легендарне покерне шоу повертається на екрани

Пілотний випуск відбудеться 16 грудня

| Оновлено 10 грудня 2020, 21:54
721
0
Легендарне покерне шоу повертається на екрани

Для багатьох гравців знайомство з покером почалося з шоу High Stakes Poker, яке транслювалося по телебаченню по всьому світу. У цій програмі кращі гравці світу грали в кеш, і невимушено, жартуючи один над одним розігрували мільйонні банки. Суми, які з'являлися за столами довгий час залишалися рекордними для онлайн і офлайн покеру.

Постійними гостями цього шоу були такі легенди покеру, як Том Двані, Даніель Неграну, Дойл Брансон, Філ Хельмут, Філ Айві, Елі Елезра, Джеймі Голд і ще десятки професійних гравців. Іноді за стіл запрошували любителів, які могли якщо не виграти гроші, то побути в компанії кращих гравців в світі.

Усього було знято сім сезонів, після чого в 2011 році шоу було закрито. Жодне подальше покерне шоу не отримало такої популярності, як High Stakes Poker. І через майже десять років його вирішили відродити в тому ж форматі, до якого звикли гравці.

Права на High Stakes Poker викупив транслятор PokerGO, який вже відзняв цілий сезон, і готується показати пілотний випуск 16 грудня, а за столи повернутися знайомі персонажі - Том Двані, Філ Айві, Філ Хельмут, а також більш молоді гравці, які виросли на цьому шоу і вже грають на професійному рівні.

Якщо сучасний формат сподобається гравцям, то PokerGO продовжить знімати нові випуски, залучаючи найвідоміших гравців.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.