Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 13 грудня 2020, 00:24
35360
12

Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв. Прогноз і анонс на бій

Британець повинен нокаутувати болгарина. Інакше його не зрозуміють

| Оновлено 13 грудня 2020, 00:24
35360
12
Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв. Прогноз і анонс на бій
Boxing Scene

Поєдинок Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв відбудеться в суботу, 12 грудня, в Лондоні на Уемблі Арені.

Поєдинок Ентоні Джошуа проти Кубрата Пулєва часто сприймається, як протистояння чемпіона проти того самого болгарина, який дав бій Володимиру Кличку. 

На думку аналітиків Parimatch, поставивши на Пулєва, в разі його перемоги, суму можна збільшити в сім разів. З Ентоні так не заробиш - коефіцієнт всього 1.10. Навіть на достроковій перемозі британця заробиш менше, ніж на перемозі за очками: на будь-яку дострокову (КО, ТКО, відмова кута) від Ентоні дається 1.33, на перемогу за очками - 4.33. Розрив принциповий.

За шість років Джошуа став суперзіркою, а Пулєв постарів

У 2014 році Кубрат Пулєв видав один з найкращих своїх поєдинків. Всі розуміли, що він - серйозний суперник для Кличка. Довгорукий, з відмінним ударом, досить пластичний і з хорошою швидкістю рук. Кубрат виправдав очікування, нехай і не до кінця.

З перших же раундів болгарин не боявся українця. Йшов вперед, вступав у розміни, діставав голову суперника. Володимира це зачепило - довгі роки суперники тушувалися під його влучаннями, а тут - ні. Кличко пішов вперед, знайшов пролом в обороні не менш розбурханого опонента, влучив і закінчив бій уже в п'ятому раунді.

У той рік про Джошуа ще не йшло мови. Ентоні за 2014 рік провів сім поєдинків, але про великі імена говорити не варто. Метт Скелтон, Константін Айріх, Денис Бахтов - це все непогано, але на той момент поки ще не чемпіонського рівня.

Але вже в наступному році Ентоні пройде хрещення іншим британським проспектом - Ділліаном Вайтом, і кар'єра різко піде вгору і за рівнем опозиції, і за досягненнями. Кого крутого за ці шість років переміг Пулєв?

Дерек Чісора - розділеним рішенням суддів. Хьюї Ф'юрі - частково. Про кого ще можна сказати? Сем Пітер? Закінчився ще в 2008-му. Кевін Джонсон? Смішно, дякую. Богдан Діну або підстаркуватий Райделл Букер, з яким Кубрат провозився всі десять раундів? Практично скрізь болгарин перемагав упевнено, але рівень опозиції залишає бажати кращого.

Прогноз на бій першої українки в UFC, амбасадора Parimatch Марини Мороз:

«Для Джошуа, у якого все-таки головна мета Тайсон Ф'юрі, це розігрівочний бій. Молодий боксер, який знаходиться на піку і має жорсткий удар, повинен закінчити бій достроково. Убогий технічний арсенал, відсутність ударної потужності не залишають шансів на перемогу Пулєва.

Мій прогноз: дострокова перемога Джошуа».

Але Пулєв все одно небезпечний і входить у топ хевівейту

Кубрату 39 проти 31 року Ентоні. Перший проводить поєдинки з середняками, другий - на чемпіонському рівні, поступившись лише Руїсу і, судячи з усього, по дурості. Проте, зовсім списувати Пулєва з рахунків - дурна затія.

Головний плюс болгарина - розмах рук. Він не більше, ніж у Джошуа: 208 сантиметрів у британця проти 202 сантиметрів у Кубрата. Але достатній, щоб доставити опонентові проблеми своїми прямими пострілами. У Пулєва відмінна ліва рука, різкий правий прямий. Він вміє йти вперед, працюючи комбінаційно, і не боїться нікого. Болгарин став одним з небагатьох, хто вийшов на Кличка без страху і переживань.

Так, нарвався, але перед цим виявляв себе відмінно. Сказати, що Джошуа погано тримає, не можна. Нехай він падав від ударів Руїса, але той поєдинок - найдивніша сторінка в кар'єрі британця. В інших же випадках Ентоні витримував важкі влучання тих же Повєткіна і Вайта - яскравих панчерів, які можуть вирубити будь-кого.

Але Пулєв може домогтися свого серійністю. Якщо у нього вийде не зриватися в рубку на ближній, шанси можуть підвищитися. Все-таки Ентоні дуже хороший в роботі на середній і ближній дистанції. Там він дістає своїм аперкотом будь-кого. З дальньої ж Кубрат може спробувати скласти конкуренцію більш рослому опонентові.

Джошуа зобов'язаний яскраво перемагати Пулєва

Незважаючи на всі позитивні сторони Кубрата, фанати не зрозуміють, якщо Ентоні влаштує другу частину забігу, який він почав у реванші з Руїсом. Уже після того бою про британця висловлювалися далеко не захоплено. Ніхто не оцінив роботу ніг, мобільність і таймінг. Фанати чекали знищення любителя фастфуду, а не обережну роботу з дистанції.

Звичайно, в цей раз сильно зіграла зовнішність суперника. Більшості фанатів неважливо, що Руїс - класний боксер. Як і те, що той вміє майстерно працювати на ближній, що викидає надшвидкі серії, як для своєї форми і ваги, а також сила удару мексиканця. Всі бачать здоровенного Джошуа, круглого Енді і хочуть жорстокої розправи.

Тим не менше, другу частину такого ж шоу ніхто не зрозуміє. Пулєв - небезпечний суперник і людина з однією поразкою в кар'єрі. З довгими руками і потужним ударом. А ще віковий чоловік, чиї кращі роки пройшли десь між нокаутом від Кличка і десятираундовою метушнею з Райделлом Букером.

Ентоні Джошуа сприймається наступником Кличка. Класичний боксер, який може в рингу все, володіє потужністю і виглядає, як Аполлон. До Володимира було багато питань з приводу видовищності, але навіть нудні бої він завершував барвисто. Від Ентоні чекають як мінімум цього, а в ідеалі - ще більшого.

По-хорошому, з огляду на перерву в рік у обох боксерів, поєдинок від Ентоні повинен пройти так: перші три раунди на розкачку і перевірку суперника, на те, щоб знайти ритм. Далі - тиск і набір швидкості та обертів. До сьомого - десятого раунду - нокаут. Це обіцяє і Джошуа. Він пообіцяв нокаутувати Кубрата з 7 по 9 раунд.

Допустима альтернатива: регулярне побиття суперника, який просто протримається до гонгу. Але витримати постійні влучання Джошуа практично неможливо, тому або британець вимкне суперника, або відбігає з ним в обережному темпі всі дванадцять раундів.

Як завершиться бій?

Нокауту чекають всі: фанати, букмекери і навіть Тайсон Ф'юрі, якому потрібно, щоб його майбутній суперник перемагав красиво і на їхній бій зібралися взагалі всі. Звичайно, в те, що після Пулєва Ентоні вийде на Усика, не віриться. У нього попереду величезний гонорар і шанс стати абсолютом.

Олександру доведеться почекати.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію бою Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв.

Опитування

Голосів 135
Спрогнозуйте, як завершиться чемпіонський бій між Ентоні Джошуа і Кубратом Пулєвим, що відбудеться 12 грудня 2020 року в Лондоні.

Дострокова перемога Джошуа

73 голоса 54.07 %

Перемога Джошуа за очками

26 голосів 19.26 %

Нічия

5 голосів 3.7 %

Перемога Пулєва за очками

7 голосів 5.19 %

Дострокова перемога Пулєва

24 голоса 17.78 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(107)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України
Футбол | 02 травня 2024, 14:36 21
Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Олександр Хижняк - надія українського боксу на Олімпіаді
Бокс | 01 травня 2024, 18:50 2
Олександр Хижняк - надія українського боксу на Олімпіаді

Які передчуття і мрії перед Олімпіадою

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vrubel
Чомусь прогнозую цей поєдинок подібно до того, як Джошуа бився проти Повєткіна .
Пулєв може вдарити, може битися брудно і так і буде.
Але в нього вже не той вік, щоб виглядати свіжо.
Думаю 9-10 раунд Ентоні його приб'є , або Пулєв не вийде на 10 😊 раунд.
bzzzzz
помоему очень кстате поставить на Пулева при таком коефициенте.
Не верю, что для Джошуа это будет легкий поединок. Честно говоря, Джошуя пока не вызывает абсолютно никакой уверенности и непобедимости, все может быть.
JohnNeuman
У Джошуа вместо защиты атака и велосипед, так что достать его более чем реально. Руис и другие это показали. Кубрат может ударить. Шансы будут если претендент будет целить по челюсти.
deguk
Кубрат станет столбом со своими руками вперед (как он всегда и делал) и будет получать от Ентони постепенно в свою копилку. В раунде 4-6 копилка насобирается
Он не будет боксировать, он будет выцеливать.
Я не верю что Кобра будет качать маятник и заходить с апперкотами и боковыми (как тот же Поветкин).
Отдою победу Джошуа.
Василий Будник
Джошуа красавчик. Но он расслаблен. А Кубрат проявит характер..
bullyUA
Пулев уже четвертый год обязательный претендент и наконец дождался боя. Уссик тоже никому не интересен, как и Пулев.
Gutr578
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
buIIyUA
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил