Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4354
3

Ігор СУРКІС: «Луческу - великий професіонал»

Президент «Динамо» - про головного тренера команди

Ігор СУРКІС: «Луческу - великий професіонал»
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Київ Ігор Суркіс розповів про те, що його вразило в роботі нового головного тренера команди Мірчі Луческу:

«У його віці 24 години на добу говорити про футбол може тільки великий професіонал. Залишити свою сім'ю в Румунії та переїхати жити на базу, хоча ми йому пропонували квартиру. Ні, він каже, що хоче жити на базі, щоб повністю познайомитися з командою, з гравцями, бути ближче до них. Він - великий професіонал. Це найголовніше.

Ми ж хочемо бути в Європі, прагнемо до Європи, кричимо, що нам потрібно в ЄС, а розмірковуємо, вибачте, як «совки». Якщо ми візьмемо того ж Моурінью - він працював у «Манчестер Юнайтед», в «Челсі», зараз очолює «Тоттенхем». У грі проти «Челсі» він робив усе можливе, щоб їх обіграти. Це професійні тренери, вони хочуть працювати.

І Містер прийняв цей важкий виклик. Але він його прийняв, тому що професіонал. Адже він не перейшов до нас відразу з «Шахтаря». Луческу ще чотири роки працював в інших клубах, а потім два роки був без роботи. Як можна було цим не скористатися? Тим паче, почався коронавірус, не можна ні з ким зустрітися, кудись вилетіти, нормально провести посилення. А він прийшов і сказав, що буде працювати з цими хлопцями, і йому ніхто не потрібен. Він знає потенціал команди.

Не було такого, щоб хтось прийшов і сказав: «Візьміть Луческу». Виникла така ідея. І слава Богу, що всі, хто брав у цьому участь, виявилася праві».

Раніше Суркіс порівняв Луческу з Валерієм Лобановським.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mayakovskiy1
Ребров имея смешной состав возил цыгана рылом. Это факт.
Ossa8860
Ребров намного лучше Конокрада.
Gutr578
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил