Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 11 грудня 2020, 11:15
1059
0

Хохфільцен-2020. Прогноз Ніни Карасевич на чоловічі гонки третього етапу КС

Колишня біатлоністка вважає, що українці можуть забігти в топ-6 в особистих гонках

| Оновлено 11 грудня 2020, 11:15
1059
0
Хохфільцен-2020. Прогноз Ніни Карасевич на чоловічі гонки третього етапу КС
Український біатлон. Ніна Карасевич

Чемпіонка Європи-2008 в гонці переслідування Ніна Карасевич ексклюзивно для Sport.ua поділилася своїми очікуваннями від чоловічих гонок в рамках третього етапу Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

Нагадаємо, в п'ятницю, 11 грудня, в Хохфільцені відбудеться спринт, а на вихідних пройдуть гонка переслідування і естафета.

«Завжди чекаємо фурору. У тому плані, що хочеться, щоб було як з Підручним (в 2019 році Дмитро став чемпіоном світу в гонці переслідування - Прим.). Це було класно. Хочеться, щоб хлопці показували такий результат, гідний. Щоб у них все складалося, виходило, і в естафетах вони теж підбиралися до трійки. Ось такого хочеться, як і звичайному глядачеві. Але розумію, що зсередини все складніше, що легко говорити, але не так легко робити.

Відсутність Сергія Семенова в естафеті? Напевно, його не вистачає, але хлопці (Богдан Цимбал та Руслан Ткаленко - Прим.) роблять все, що можуть, що в їхніх силах. Не можна сказати, що вони погано виступають і потрібен тільки Сергій. Всі працюють. Будучи в збірній, по собі пам'ятаю, що кожен працює на максимум. Не думаю, що сильно змінився настрій в команді. Тому сказати, що хтось недопрацьовує або було б краще, якби був хтось інший - неправильно, з точки зору вболівальника, який у всьому цьому «варився».

Конкуренція у збірній? Для чоловіків це однозначно плюс. У них немає цих, скажімо так, жіночих особливостей. У них пряма конкуренція. Мені так здається.

Чи можуть Прима і Підручний забігти в топ-6 в особистих гонках? Я думаю, що можуть. Як на мене, в цьому році Прима дуже добре виступає. Я взагалі завжди вважаю, що наші спортсмени здатні це зробити.

Чи буде спад в результатах до кінця року? Весь час прогрес не може бути фізично. У будь-якому випадку, на якийсь етап у когось буде спад. Залежно від того, як їх підводять тренери, на який старт роблять акцент. Плюс потрібно не забувати, що весь підготовчий сезон хлопці готувалися внизу, в Україні, в гори майже не їздили, а етапи в основному на висоті. Кожен організм реагує на це по-різному. Когось висота «доганяє» раніше, когось пізніше. Рівних етапів у всіх, думаю, не буде. Буде якийсь спад, і це нормально. Є багато особливостей».


Ніна Карасевич – чемпіонка та бронзова призерка першості Європи-2008 в Нове-Мєсто, віце-чемпіонка світу 2002 року в індивідуальній гонці серед дівчат.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.