Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 грудня 2020, 16:49
1593
1

Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Шахтар може не програти Інтеру»

У «горнянков» є шанси ще раз голосно заявити про себе в Європі, вважає фахівець

| Оновлено 09 грудня 2020, 16:49
1593
1
Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Шахтар може не програти Інтеру»
ФК Агробізнес. Олександр Чижевський

Екс-гравець «Шахтаря» Олександр Чижевський поділився очікуваннями від поєдинку 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів «Інтер» — «Шахтар».

«Потрібно віддати належне рульовому «Шахтаря» Луішу Каштру, який після двох розгромних поразок від німецької «Боруссії» зберіг холоднокровність, обравши правильну тактику в матчі зі знаменитим «Реалом». «Гірники», перш за все, подбали про надійність оборони, вміле підстрахування, і терпляче чекали свого часу у чужих воріт. І таки дочекалися, двічі змушуючи іспанського гранда капітулювати, повернувши інтригу в боротьбу за путівки до плей-оф.

Тепер, щоб продовжити навесні виступати в єврокубках, «Шахтарю» завтра потрібно не програти в Мілані. Чи реально це? Відповім ствердно. Адже, якщо відверто, то мало хто вірив, що «Шахтар» двічі обіграє «Реал», але ж це ж сталося.

На мій погляд, «гірники» мають всі шанси ще раз голосно заявити про себе в Європі. Думаю, що в Мілані Луїш Каштру знову зробить ставку на гру від оборони, адже діяти з «Інтером» у відкриту загрожує великими неприємностями, беручи до уваги високу майстерність нападників італійців Ромелу Лукаку і Лаутаро Мартінеса. А ось щільно граючи з ними на підступах до свого штрафного майданчика, при вмілому підстрахуванні, можна різко знизити ефективність їхнього атакувального потенціалу. У тому, що футболісти «Шахтаря» будуть гостро вибігати зі своєї половини поля, я не сумніваюся, як і в тому, що гольових моментів біля воріт «Інтера» буде більш ніж достатньо. Важливо тільки, щоб в Мілані не виникло проблем з реалізацією», — зазначив Чижевський.

Поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів «Інтер» — «Шахтар» розпочнеться 9-го грудня о 22:00.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sasvykrytas
Інтер дуже швидко реагує на втрату м'яча, практично не дає шансів подумати,високо пресенгує практично увесь матч,шансів на нічию дуже мало.. італійці зараз фізично сильніше