Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 грудня 2020, 12:21
1028
0

ДЕНТІНЬО: «Це буде вкрай складний поєдинок»

Форвард «Шахтаря» – про майбутній матч з «Інтером»

| Оновлено 09 грудня 2020, 12:21
1028
0
ДЕНТІНЬО: «Це буде вкрай складний поєдинок»
ФК Шахтар Донецьк. Дентіньо

Форвард «Шахтаря» Дентіньо розповів про самопочуття після перенесеної травми й готовність до поєдинку Ліги чемпіонів з «Інтером».

– Ти щойно відновився після ушкодження. Як фізичний стан?
– Почуваюся чудово. Звісно, одразу було дуже боляче, довелося потерпіти й подолати певні труднощі, проте зараз уже все відмінно і я готовий допомогти «Шахтарю».

– Зважаючи на травми Жуніора Мораеса та Фернандо, чи готовий вийти в стартовому складі? У нещодавньому матчі з «Реалом» тобі вдалося забити переможний гол – чи готовий засмутити й «Інтер»?
– Я дуже щасливий, що забив тоді у ворота «Реала» і цей м’яч допоміг «Шахтарю» здобути важливу перемогу. Мене завжди засмучують травми партнерів, бажаю хлопцям чимшвидше відновитися. Я проходив через це та знаю, наскільки доводиться складно, проте впевнений, що і Жуніор, і Фернандо повернуться ще сильнішими.

– Який настрій на поєдинок з «Інтером», у якому вирішиться доля виходу з групи Ліги чемпіонів?
– Це буде надскладний поєдинок, адже «Інтер» – дуже кваліфікована команда. Але й «Шахтар» підготовлений і має майстерність та силу, щоб домогтися гарного результату.

– Протягом останніх пів року «Шахтар» уже втретє зустрінеться з «Інтером». Аби перемогти, необхідно забивати. Ви знаєте, що потрібно змінити в грі команди?
– Нам слід додати в реалізації своїх моментів. Ми вже чудово знаємо «Інтер». Попереду велика гра, й «Шахтар» намагатиметься зробити все, щоб перемогти. Будемо цілковито зосередженими, аби забити голи та пройти далі. Для нас це дуже важливо.

Матч «Інтер» – «Шахтар» відбудеться в середу, 9 грудня. Початок о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.