Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 грудня 2020, 18:02
1461
0

Баварія - Локомотив. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Гостям потрібна сенсаційна перемога, щоб розраховувати на плей-оф Ліги Європи

| Оновлено 09 грудня 2020, 18:02
1461
0
Баварія - Локомотив. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
UEFA

У середу, 9 грудня, у Мюнхені на «Альянц Арені» відбудеться матч 6-го туру групової стадії Ліги чемпіонів, в якому «Баварія» прийме «Локомотив».

«Баварія»

Підопічні Ханса-Дітера Фліка першими у квартеті А вирішили завдання виходу до плей-оф. До всього, вони навіть гарантували собі перемогу в групі, а тому, в майбутній грі з «Локомотивом» можуть досхочу експериментувати, давши шанс тим, хто мало грає, або ж набирає оптимальну форму, а може лише знаходиться на шляху до клубної «основи» . Загалом, у наставника баварців є хороше поле для діяльності.

Шлях до такого привілейованого становища в квартеті «Баварія» проклала собі чотирма перемогами у чотирьох перших турах. Вона стартувала з переконливої ​​перемоги 4:0 вдома над мадридським «матрацниками», потім привезла додому перемогу 2:1 з Москви після зустрічі з «Локомотивом» та два рази обіграла «РБ Зальцбург» - 6:2 на виїзді та 3:1 в рідних стінах .

На хвилі переможних досягнень мюнхенці дозволили собі у передостанньому турі зіграти на виїзді внічию 1:1 з «Атлетіко». Ця нічия, до слова, перервала рекордну у історії Ліги чемпіонів переможну серію «Баварії». Команда Фліка йшла на серії з 15-ти виграшів поспіль.

У грі з «Локомотивом» партнерам не зможуть допомогти Кімміх, Мартінес, Тіллман, Толіссо та Ернандес.

«Локомотив»

У команди Марко Ніколіча залишається актуальним завдання потрапляння до плей-оф Ліги Європи. Поки «залізничники», маючи у активі 3 очки та займаючи четверте місце в квартеті, програють один пункт австрійському «РБ Зальцбург». Щоб випередити «биків», над якими у москвичів немає переваги у особистих зустрічах, «Локомотиву» у Мюнхені треба обіграти «Баварію».

Розклади могли бути зовсім іншими, не провали команда домашню гру з «РБ Зальцбург». У попередньому - п'ятому за рахунком - турі підопічні Ніколіча програли вдома австрійцям з рахунком 1:3. А ось у гостьовому поєдинку, який відбувся у стартовому турі турніру, «Локомотив» домігся позитивної для себе нічиєї - 2:2.

Що до інших ігор команди в групі, то в них росіяни змогли себе, в цілому, непогано показати, але на показниках команди, як ми бачимо, це позитивно не позначилося. Після австрійської нічиєї «залізничники» вдома дали бій «Баварії», але поступилися їй з мінімальним рахунком - 1:2. Далі ж були дві гри з іспанським «Атлетіко» - 1:1 у Москві та 0:0 у Мадриді.

У майбутньому поєдинку Ніколіч не зможе задіяти дискваліфікованого Муріло, а також травмованих Барінова, Зе Луїша, Кулікова, Лісова та Смолова.

Історія зустрічей

Команди провели між собою у історії три зустрічі. У сезоні-1995/1996 вони зустрічалися у 1/32 фіналу Кубка УЄФА. У Мюнхені перемогу відсвяткували москвичі - 1:0. А ось у московському матчі баварці взяли більш ніж переконливий реванш - 5:0.

Гра першого кола поточної компанії, нагадаємо, завершилася ще однією перемогою «Баварії» в Москві - 2:1.

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Нюбель, Сарр, Зюле, Алаба, Річардс, Мусіала, Рока, Горецька, Гнабрі, Коста, Шупо-Мотінг.

«Локомотив»: Гільєрме, Живоглядов, Чорлука, Магкєєв, Рибус, Ігнат’єв, Крихов'як, Рибчинський, Міранчук, Едер, Лісаковіч.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.27 по лінії Parimatch.

9 грудня, середа

«Баварія» - «Локомотив»
Мюнхен. Стадіон «Альянц Арена». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:0

 

 
  • 1.27
  • 6.30
  • 10.5
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Підсумкові таблиці відбору до Євро-2024 U-17. Потенційні суперники України
Футбол | 28 березня 2024, 00:59 0
Підсумкові таблиці відбору до Євро-2024 U-17. Потенційні суперники України

Команда Юрія Мороза зіграє у фінальному раунді ЧЄ U-17 серед 16 команд

Матвій і його команда. Що треба знати про збірну України, що вийшла на Євро
Футбол | 28 березня 2024, 13:58 4
Матвій і його команда. Що треба знати про збірну України, що вийшла на Євро

Блогер Sport.ua Cергій Тищенко розповідає про збірну України U-19

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.