Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 грудня 2020, 16:56
8613
43

Антоніо КОНТЕ: «Шахтар - відмінна команда, але ми повинні виграти»

Головний тренер «Інтера» - про матч з українським клубом

| Оновлено 08 грудня 2020, 16:56
8613
43
Антоніо КОНТЕ: «Шахтар - відмінна команда, але ми повинні виграти»
ФК Шахтар Донецьк. Антоніо Конте

Головний тренер «Інтера» Антоніо Конте висловився про майбутній матч Ліги чемпіонів з «Шахтарем» і відсутність Артуро Відаля.
 
- Перший матч, коли зіграли 0:0? Ми не відчуваємо того ж настрою, що був тоді. Завтра нам потрібно заробити три очки, тоді у нас не буде ніякого поганого настрою. Ситуація в півзахисті, звичайно, не найкраща, але потрібно провести певний аналіз, зробити найкращий вибір і виступити якомога краще.
 
- У Мадриді кажуть, що не будуть домовлятися з «Боруссією» про результат, який їх влаштує. Наскільки вам, як тренеру, важливо зараз зарядити свою команду і не думати про паралельну зустріч?
- Важливий факт: ми повинні виграти завтрашній матч. «Шахтар» - відмінна команда. Так, у нас багато проблем зі складом. Саме тому нам потрібно бути сильними. Яким був настрій тиждень тому на прес-конференції перед поєдинком з «Боруссією»? А зараз він кращий. Хочемо завтра виграти - це буде найкраще рішення для нас. Я не переживаю за матч «Реал» - «Боруссія», тому що ми говоримо про Лігу чемпіонів і серйозні клуби. Сподіваюся, медіа також не роздуватимуть цю історію. Так краще для всіх, хто буде виходити на поле і грати. Не потрібно слухати, як кажуть, що якийсь матч вирішений або не вирішений заздалегідь. Ми і «Шахтар» гратимемо.
 
- У київському поєдинку вас підвела реалізація. Чи можна сказати, що 0:0 там не були закономірним результатом?
- Це був дуже складний матч. Ми знаємо, що «Шахтар» - відмінна команда з прекрасним тренером. У них хороша техніка, вони індивідуально сильні, у них є швидкість. Грати з «Шахтарем» дуже непросто: ми вже втретє зустрічаємося з ними, і кожен поєдинок - окрема історія. Природно, хочемо завтра виступити добре. У нас немає іншого вибору: ми виграли один матч, а «Шахтар» - два. Постараємося домогтися позитивного результату.
 
- Відаль зможе завтра зіграти? Що «Інтер» втратить, якщо не зможе?
- Ні, не зможе. Ризикувати - значить недолікував його травму. Ми не можемо собі цього дозволити. Артуро дуже досвідчений футболіст високого рівня. Звичайно, неприємно, що він пропустить матч, але ми грали без нього і проти «Боруссії». Будемо завтра діяти як єдина команда, щоб не відчувати, що нам когось не вистачає. Упевнений, має бути цікавим матч.
 
- Що ви відчуваєте за день до зустрічі? Здається, ви впевнені, незважаючи на проблеми зі складом. Ви працюєте з новими схемами? Нарощуєте свій потенціал?
- Вважаю, зараз найважливіше - добре провести тренування напередодні матчу і оцінити, в якій формі і готовності футболісти. Це тренування дуже важливе для завтрашньої гри, особливо, якщо у нас є проблеми в одній з ліній. Ми повинні з упевненістю вийти на поле і подолати всі перешкоди. Якщо вийде, то буде хороший результат, - сказав Конте.
 
Нагадаємо, матч «Інтер» - «Шахтар» відбудеться 9 грудня о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 43
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей-
лучше бы лукаку небыло вместо видаля
Mmack
Интересно будет посмотреть если интер пропустит первый, они обязанны буду открываться и давать шахтеру контрить. А это то что надо, тем более шахтеру спешить не куда.
BaZia
Интер конечно сильная команда, но Шахтер не повторит результат встречи в полуфинале ЛЕ, как бы итальянцам не хотелось бы
NestorMachno7
Завтра по зубам получите, посмотрим что говорить будете. Из 5 игр 1 победа. По крысячему будет, если выйдут.
Артур Смайл
Вы ничего не должны, идите гуляйте.
Brian
Это будет самый важный и решающий матч последних лет. Если не проиграют, забудем позор от Боруссии, если проиграем, победы над Реалом тоже ничего не будут стоить.
Alexxx1402
Да выиграете у шахтёра,тут и гадать не стоит.Самое парадоксальное то,что Динамо может и с 2 очами пройти дальше,а шахта с 7 очами оказаться ни с чем,да уж
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Шевченко
Удачи, Конте. Рви кротов на запчасти.
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evil
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил