Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 грудня 2020, 22:26
2581
0

РБ Зальцбург – Атлетіко. Прогноз на матч Ліги чемпіонів

Нервозність пацієнта була спровокована ним самим

| Оновлено 09 грудня 2020, 22:26
2581
0
РБ Зальцбург – Атлетіко. Прогноз на матч Ліги чемпіонів
atleticodemadrid.com

Мадридський «Атлетіко» міг достроково відправитися до плей-оф Ліги чемпіонів, однак затягнув із вирішенням турнірних завдань, у підсумку чого змушений буде грати з серйозною пересторогою за власне єврокубкове майбутнє на полі прямих конкурентів.

«РБ Зальцбург»

Австрійська команда була одним з небагатьох андердогів поточного розіграшу, кожен поєдинок якого проходив за напруженим сценарієм і з великою кількістю забитих м'ячів. Одна тільки проблема була у колективу Джессі Марша – на одному ентузіазмі в матчі проти явних фаворитів було неможливо перемогти. «РБ Зальцбург» набрав достатньо очок там, де і мав намір, починаючи від моменту жеребкування – в іграх проти московського «Локомотива», проте все одно відстав від колективу Дієго Сімеоне, з яким і буде битися у вирішальному турі.

Станом на поточний момент, єврокубкова кампанія для представника Австрії виглядає досить вдалою, проте будь-яка втрата очок може коштувати їм не тільки місця в плей-оф, але і всього виступу у весняній частині європейських змагань у цілому. У «Зальцбурга» утворилися певні проблеми і на внутрішній арені в останніх турах – одна перемога в чотирьох останніх матчах, але визначальним для успішності сезону все одно стане протистояння проти іспанської команди.

«Атлетіко»

Поточна єврокубкова кампанія починалася для підопічних Дієго Сімеоне з гостьового протистояння проти мюнхенської «Баварії», де від «матрацників» ніхто не очікував дива, тому поразка з рахунком 0:4 не могло здивувати дозвільного спостерігача. Потім, команда з Мадрида зуміла вдома обіграти свого суперника за майбутнім поєдинком (3:2), і здалося, що «Атлетіко» почне набирати хід після досягнутого успіху. Але де ж там! Три нічийних результати поспіль, і тепер, у випадку поразки в австрійській столиці, команду Сімеоне за набраними очками може наздогнати навіть явний аутсайдер – московський «Локомотив».

У «Атлетіко» є невелика перевага в два бали над «червоними биками», однак результативність «Зальцбурга» триматиме «матрацників» у напрузі протягом усього протистояння. Команді Симеоне буде достатньо здобути четверту нічию поспіль на груповому етапі, але це не відповідає в повній мірі ні їхнім напередвизначеним амбіціям, ні положенню команди Дієго Сімеоне в іспанській Ла Лізі, де вона йде на першому місці в турнірній таблиці.

Статистика

Попередня зустріч між командами стала першою в їхній історії очних баталій, і завершилася перемогою «Атлетіко» з рахунком 3:2.

До поєдинку на минулих вихідних проти «Адміри», «РБ Зальцбург», разом зі своїми суперниками, вдавалося в 8 з 10 останніх матчів пробивати ТБ 3,5.

У «Атлетіко» є проблеми із захистом воріт в останніх гостьових поєдинках. Лише в чотирьох з 10 випадків команда Дієго Сімеоне не пропускала голів.

«Атлетіко» не забивав у 5 останніх виїзних зустрічах в ЛЧ.

Орієнтовні склади

«РБ Зальцбург»: Станкович – Крістенсен, Рамальо, Вебер, Ульмер – Собослаі, Окугава, Юнузовіч, Мвепу – Койта, Беріша.

«Атлетіко»: Облак – Ермосо, Феліпе, Савич – Корреа, Сауль, Коке, Льоренте, Тріпп'єр – Жоау Фелікс – Суарес.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в даній зустрічі «РБ Зальцбург» може зробити спробу агресії в першому таймі, тому ставка «РБ Зальцбург. 1-й тайм. Фора (0)» за 2,20 від Parimatch виглядає досить привабливою.

9 грудня, середа

РБ Зальцбург – Атлетіко
Зальцбург. Стадіон «Вальс-Зіценхайм». 22:00
ТБ-трансляція на сервісе «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 2:2
 
  • 3.46
  • 3.74
  • 2.17
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Кроки Ароки – широкі. Що треба знати про відкриття Прімейри останніх років
Футбол | 26 квітня 2024, 13:15 1
Кроки Ароки – широкі. Що треба знати про відкриття Прімейри останніх років

Олексій Рижков – про португальський клуб, який останнім часом пристойно прогресує

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.