Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 грудня 2020, 06:47
33650
3

Прогноз Олександра Шовковського на матчі Ліги чемпіонів

Залишилися останні матчі

| Оновлено 09 грудня 2020, 06:47
33650
3
Прогноз Олександра Шовковського на матчі Ліги чемпіонів

Груповий етап Ліги чемпіонів підходить до фінішної прямої. Незважаючи на те, що більша частина учасників плей-оф ЛЧ вже відома, боротьба у декількох групах продовжує вестися. Чим можуть завершитися ці протистояння, аналізує експерт Parimatch Олександр Шовковський.

Прогноз на матч «Реал» - «Боруссія» М: команди заб’ють більше 2.5 голів. Коефіцієнт 1.5

Перед останнім туром усі чотири клуби з групи B претендують на вихід до плей-оф. «Боруссія» у вигіднішому становищі, їм достатньо не програти в Мадриді. А от «Реалу» лише перемога гарантує вихід у 1/8 фіналу. У разі нічийного результату мадридців влаштує тільки поразка «Шахтаря» від «Інтера». До речі, «Реал» завжди виходив з групи ЛЧ.

У попередньому матчі групи мадридці поступилася в гостях «Шахтарю» (0:2) і  перервали серію з трьох поєдинків без поразок в ЛЧ. Команда Зінедіна Зідана набрала 7 очок і поки що йде третьою. На своєму полі в цьому турнірі «Реал» не виграв в 6 з 8 останніх зустрічей (2 нічиї, 4 поразки).

«Боруссія» в минулому турі програла вдома «Інтеру» (2:3), перервавши свою серію з чотирьох матчів без поразок в ЛЧ (2 перемоги, 2 нічиї). Команда набрала 8 очок і залишилась лідером групи. В 4 останніх виїзних зустрічах в ЛЧ «Боруссія» не програла 3 рази (2 перемоги, 1 нічия).

«Реал» - «Боруссія» М. Прогноз

Побачимо декілька голів. Спрацює чемпіонський менталітет «Реала», якому необхідно лише перемагати. Щось підказує, що Серхіо Рамос вийде у старті і продемонструє свої лідерські якості.

Прогноз на матч «РБ Лейпциг» - «Манчестер Юнайтед»: команди заб’ють менше 3.5 голів. Коефіцієнт 1.5

В цій групі перед останнім туром три клуби МЮ, ПСЖ і «РБ Лейпциг» набрали по 9 очок. Хтось стане третім зайвим. Команду Сульшера влаштує і нічия, а от німцям необхідно вигравати. Нічия виведе «РБ Лейпциг» в плей-оф ЛЧ лише у разі поразки ПСЖ у паралельному матчі з «Башакшехіром».  

Німецький клуб в минулому турі ЛЧ з великими проблемами обіграв «Башакшехір» (4:3). Цей успіх дозволив зрівнятися за очками з конкурентами в групі. У «РБ Лейпциг» 9 очок (3 перемоги, 2 поразки) і 3-є місце. «РБ Лейпциг» не програв в 10 з 13 останніх поєдинків в ЛЧ (8 перемог, 2 нічиї). На своєму полі команда не програє в ЛЧ вже 5 зустрічей поспіль (4 перемоги, 1 нічия). А в нинішньому сезоні команда Нагельсманна виграла обидва домашні поєдинки.

«Червоні дияволи» поступилися в останньому матчі ЛЧ ПСЖ (1:3). МЮ вдруге поспіль програв парижанам вдома в ЛЧ, команда втратила одноосібне лідерство в групі, дозволивши конкурентам набрати по 9 очок і наздогнати себе. У МЮ 13 забитих м’ячів - це кращий показник в групі і один з найкращих серед всіх команд турніру. Більше забили лише «Барселона», «Боруссія» Менхенгладбах і «Баварія» (по 16). МЮ не грає внічию протягом 13 матчів в ЛЧ (6 перемог, 7 поразок). На виїзді клуб не поступився в 7 з 11 попередніх зустрічей в ЛЧ (6 перемог, 1 нічия).

«РБ Лейпциг» - «МЮ». Прогноз

Команда Сульшера демонструє виняткову живучість у виїзних матчах, тому МЮ не повинен програти. Господарі виграють перший тайм, але можуть не втримати перевагу. Все завершиться внічию і «РБ Лейпциг» пролетить повз плей-оф.

Прогноз на матч «Зальцбург» - «Атлетіко»: фора (0) на гостей. Коефіцієнт — 1.7

Група виявилась досить напруженою і непростою. Лігу Європи собі підопічні Сімеоне вже забезпечили, однак хочеться зайняти 2-е місце. А ось австрійці, навпаки, собі нічого ще не гарантували, а тому матимуть подвійну мотивацію.

До гри «Зальцбурга» в обороні чимало питань. Команда дуже часто пропускає (серія налічує аж 7 поєдинків), і хоча багато забиває, не завжди це їй приносить необхідний результат. Немає сумнівів, що господарям поля до снаги здобути вирішальну перемогу в заключному турі і вирвати путівку до плей-оф. Однак гра команди в обороні залишає бажати кращого.

Станом на 6-й тур, мадридська команда має в активі лише 6 очок. «Матрацники» повністю провалили боротьбу за першу сходинку, яку перед початком групової стадії мали нав’язати «Баварії», пропустивши 4 м’ячі у першому поєдинку. І тепер, замість того, щоб забезпечити собі місце в плей-оф, вимушені їхати до Австрії з метою збереження другої сходинки у матчі із командою, яка буде дуже агресивно налаштована на атаку.

«Зальцбург» - «Атлетіко». Прогноз

Цей груповий етап виявився напрочуд непростим для команди Дієго Сімеоне. Однак саме проти «Зальцбурга» мадридці здобули поки що єдину перемогу в ЛЧ. І, скоріш за все, будуть спроможні знову не програти у зустрічі із австрійською командою.

Прогноз на матч «Аякс» – «Аталанта»: ТМ 3.5. Коефіцієнт – 1.7

«Аталанта» має вісім очок, у «Аякса» – сім. Отже все дуже просто – якщо «Аталанта» не програє, то йде далі. Перемога «Аякса» – нідерландці у плей-оф.

«Аякс» в останньому матчі чемпіонату зазнав лише другої поразки у національній першості, де амстердамці йдуть першими. Але у Лізі чемпіонів все складніше, адже тут є «Ліверпуль». Команда Еріка тен Хага двічі програла англійцям – обидва матчі з рахунком 0:1. З «Мідтьюлланном» впоралися (2:1, 3:1), з «Аталантою» в гостях зіграли внічию. Останній матч у групі очікувано стане вирішальним.

Навіть найсильнішим складом «Аталанта» у листопаді перемогла лише «Ліверпуль» на «Енфілді». Бергамаски зіграли внічию з «Інтером» (1:1), «Спецією» (0:0), «Мідтьюлланном» (1:1), поступилися «Вероні» (0:2). Загалом це вже зовсім не та яскрава і потужна «Аталанта», що на старті сезону.

«Аякс» – «Аталанта». Прогноз

Дуже важливий матч для обох команд, тому, можливо, вони не будуть грати так сміливо, як у Бергамо. «Аталанта» взагалі останнім часом стала менш яскравою – напевно, відчувається втома. Гостям треба втримати хоча б нічию, тому голів у цьому матчі може бути небагато.

Прогноз на матч «Барселона» – «Ювентус»: обидві заб’ють. Коефіцієнт 1.6

«Барселона» та «Ювентус» вже забезпечили собі вихід з групи. Єдина інтрига – хто займе перше місце. «Юве» може стати першим, але для цього треба перемогти з різницею щонайменше в три голи.

У Лізі чемпіонів у «Барселони» все чудово. Команда Рональда Кумана виграла всі п’ять матчів, забила 16 голів, а пропустила лише двічі. Але у чемпіонаті Іспанії ситуація майже катастрофічна. «Барселона» дев’ята, має лише 14 очок після десяти турів. Відстань від лідера – «Атлетіко» – складає вже 12 очок. З десяти матчів каталонці виграли лише чотири. Втім, вдома цього сезону у «Барселони» лише одна поразка – від «Реала».

Поразка від «Барселони» залишається єдиною для «Ювентуса» цього сезону. В чемпіонаті туринці йдуть без програшів, але відстають від «Мілана», який лідирує, з відривом у шість очок. Справа в тому, що у «Юве» дуже багато нічиїх – п’ять за десять турів. Треба також відзначити, що не забили туринці лише в одному матчі в гостях з червня.

«Барселона» – «Ювентус». Прогноз

Перше місце у групі здається недосяжним для «Ювентуса» – навряд чи «Барселона» дозволить собі програти 0:3. «Юве» намагатиметься перемогти, але хоча б один гол «Барси» стане величезною проблемою, а пропускає команда Пірло регулярно.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі
Теніс | 10 травня 2024, 19:05 11
Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі

Еліна у двох сетах розібралася з Сарою Еррані в 1/32 фіналу змагань WTA 1000

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Александр, ну зачем вам эта роль околофутбольного клоуна?
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Snork
Пока ничего не угадал