Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 грудня 2020, 14:52
2849
3

Джеймі КАРРАГЕР: «Погба — ганьба. Ман Юнайтед хоче позбутися його»

Відомий у минулому футболіст розкритикував француза

| Оновлено 08 грудня 2020, 14:52
2849
3
Джеймі КАРРАГЕР: «Погба — ганьба. Ман Юнайтед хоче позбутися його»
Global Look Press. Поль Погба

Легенда «Ліверпуля» Джеймі Каррагер висловився про скандального хавбека «Манчестер Юнайтед» Поля Погба, який хоче покинути клуб.

«МЮ повинен позбутися Погба. Я говорю це вже протягом року. Боже мій, це найбільш переоцінений гравець, якого я тільки бачив. Я вважаю, що Погба і Райола - ганьба. Я не знаю, куди він піде. Хто його забере? «Манчестер Юнайтед» хоче позбутися його, не обманюйте себе», - сказав Каррагер.

Нагадаємо, що Погба відмовляється продовжувати контракт з клубом. У цьому сезоні він зіграв 8 матчів в АПЛ і забив 1 м'яч.

Читайте також: ККД Поля. Скільки витратив і що отримав МЮ від Погба.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pike1
Погба и Райола - позор! Слова от эксперта, НО глаза видели кого брали? Человек в Ювентусе был лидером, Ювентус на фоне того МЮ был на класс выше, что в МЮ сделали с Погбой? Почему он поменялся7
bzzzzz
лечше бы про Решфорда например говорили. КПД игрока на поле равен нулю, ни обыграть не может, ни по воротам пробить, человек кроме как быстро бегать ничего не может на поле, но его почему то все время ставят.Тоже самое можно сказать и про Мартиаля. А в защите еще и этот мешок - Магуайер играет, за которого 80 млн заплатили, а это разве не переоцененный игрок ?
bzzzzz
так хейтят этого бедного Погба как будто он один во всех бедах МЮ виноват.
Если бы МЮ взял ЛЧ, то спору нет, а так... нашли козла отпущения. Лучше бы хейтили менеджеров и тех людей кто его покупал тогда, в чем вина игрока, если не могут ему нормальное применение найти. Если он переоценен, то что он в основе сборной Франции делает.