Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 16 лютого 2021, 05:56
9455
4

Олег ПРОТАСОВ: «Зробимо все, щоб матч зі Швейцарією відбувся»

Україна не порушила жодного пункту медичного протоколу, впевнений віце-президент УАФ

| Оновлено 16 лютого 2021, 05:56
9455
4
Олег ПРОТАСОВ: «Зробимо все, щоб матч зі Швейцарією відбувся»
dynamo.kiev.ua. Олег Протасов

Віце-президент УАФ Олег Протасов прокоментував ситуацію з апеляцією УАФ в Спортивному арбітражному суді Лозанни по матчу шостого туру Ліги націй Швейцарія — Україна.

«Не дивлячись на важкий рік, футбол живий і живе далі. У цій Лізі націй нам вдалося провести два матчі з глядачами — з Іспанією та Німеччиною. Думаю, наша збірна відмінно проявила себе. Ми можемо їй пишатися.

На жаль, один матч був не зіграний, турнір не закінчили. Ми зі свого боку зараз зробимо все можливе, щоб матч зі Швейцарією відбувся на футбольному полі, тому йдемо до Спортивного суду Лозанни.

Ми будемо обережні в своїх висловлюваннях на цей рахунок. Точно можу сказати зі стовідсотковою гарантією, Україна не порушила жодного пункту медичного протоколу, щоб була можливість позбавити нас можливості вийти на матч зі Швейцарією. Сподіваюся, ми зі збірною Швейцарії на поле вирішимо, хто більше гідний залишитися у Лізі А», — вважає Протасов.

25-го листопада відбулося дисциплінарне засідання комітету УЄФА, на якому Україні присудили технічну поразку в матчі проти Швейцарії в Лізі націй. УАФ має намір оскаржити дане рішення в Лозанні.

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Степанов
Эх, Олег...Хороший ты парень, только ссать против ветра как то бесперспективно...Просрал Павелко наше счастье, ну хоть в Египте отдохнул
Vitalii_13UA
Меньше языком работой, лучше приложи все усилия для того, чтобы выиграть. А если нет, то уйдите с поста, так как о вас и о страну вытерли ноги, а вы только языком говорите о том, что мы выиграем.
dron1978q
Разом з Маркевичем покурили і вирішили що вони йдуть, правда нах.. і дуже далеко.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил