Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 грудня 2020, 02:49
3950
0

Реал – Боруссія М: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст дав прогноз на матч групового раунду Ліги чемпіонів

| Оновлено 12 грудня 2020, 02:49
3950
0
Реал – Боруссія М: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Sports.kz. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на поєдинок 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Реал» Мадрид - «Боруссія» Менхенгладбах.

«Так, «Боруссія» Менхенгладбах не вилетить з єврокубків, бо нижче третього місця в групі не опуститься. Напередодні вильоту до Мадрида гладбахці зіграли внічию з «Фрайбургом» (2:2), і вони йдуть сьомими в Бундеслізі. «Реал» провів дуже хороший матч з «Севільєю» і виграв 1:0. Я дивився цю зустріч. Мені здається, Зідан перемудрив у матчі з «Шахтарем» в Києві, коли не випустив в складі Каземіро, який відповідає за опорну зону. Каземіро грав з «Севільєю» і досить надійно, в тому числі і на атаку. Тобто, не випустивши в основі на матч з «Шахтарем» Каземіро з Вінісіусом, Зідан підтвердив, що він помилився. Однозначно вони будуть грати проти «Боруссії». У матчі з «Севільєю» я побачив інший «Реал». Мабуть, у Зідана сталася серйозна, відкрита, відверта розмова з гравцями, яка залишилася за лаштунками. Швидше за все, вони пообіцяли один одному зробити максимум в чемпіонаті Іспанії і в Лізі чемпіонів, щоб домогтися результату. І ось по грі в Севільї мадридці виглядали здорово. Вони мені сподобалися, тому що билися і грали агресивно, з бажанням.

Я думаю, «Реал» обіграє «Боруссію». Мадридці хочуть грати в Лізі чемпіонів, по-іншому вони не можуть. Над Зіданом і над великою групою футболістів згустилися хмари. Якщо «Реал» успішно зіграє в Лізі чемпіонів і в Ла Лізі ці питання будуть зняті до інших таких часів. Я впевнений, що «Реал» обіграє «Боруссію». Обидві команди заб'ють, але «Боруссія» не зможе чинити гідний опір «Реалу», який я побачив у грі з «Севільєю». Я думаю, мадридці переможуть з рахунком 2:1 або 3:1.

Матч «Реал» - «Боруссія» М відбудеться 9 грудня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.