Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 грудня 2020, 02:49
8587
0

Динамо – Ференцварош: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст дав прогноз на матч групового раунду Ліги чемпіонів

| Оновлено 12 грудня 2020, 02:49
8587
0
Динамо – Ференцварош: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Арсенал-Київ. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на поєдинок 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Динамо» - «Ференцварош».

«Обидві команди заслуговують на повагу за те, що вони роблять в цьому сезоні. Заслуги тренерів Мірчі Луческу і Сергія Реброва, що обидві команди досить гідно грають в груповому раунді Ліги чемпіонів. «Динамо» і «Ференцварош» з такими суперниками, як «Барса» і «Юве» пристойно фрагментарно виглядають. Так склалося, що каталонці і туринці забезпечили собі вихід з групи. «Динамо» і «Ференцварош» посперечаються за путівку в Лігу Європи. Обидві команди зіграли хороший матч в Будапешті. Динамівці здорово зіграли перший тайм, Ребров вніс корективи в перерві і угорцям вдалося врятувати гру. У матчі, що буде, «Динамо» влаштовує навіть нічия, але вони про такий результат навіть не думають.

У «Ференцвароша» немає конкурентів в чемпіонаті Угорщини, вони його легко проходять і зараз впевнено лідирують. У «Динамо» інша ситуація. Кияни також лідери УПЛ і напередодні матчу з угорцями в важкому поєдинку проти «Маріуполя» (2:1) взяли три очки, граючи в меншості.

«Динамо» - «Ференцварош» - це буде вирішальний матч. Обидві команди хочуть продовжити єврокубкові виступи і зіграти в Лізі Європи навесні. Я припускаю, що в матчі буде дуже багато контактної боротьби. Суперники добре знають один одного, а тому буде мало підходів до воріт. А, якщо будуть, то зі стандартів або після швидких атак. Обидві команди краще працюють в швидких атаках, ніж в позиційних.

«Ференцварошу» необхідно буде ризикувати, їх нічия не влаштовує. Але «Динамо» не буде грати на нічию, сто відсотків. Якщо на табло буде нічия в кінцівці матчу, «динамівці» не ризикуватимуть, це правда. Тоді буде сенс прагматично зіграти. Тобто обидві команди гратимуть на перемогу.
Нам дуже сподобається ця гра, тому що обидва тренери підготують опонентові сюрпризи і несподіванки. Але мій прогноз: «Динамо» не програє і продовжить участь в єврокубках», - вважає Грозний.

Матч «Динамо» - «Фернецварош» відбудеться 8 грудня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як прокинули Італію. Визначено дві команди, котрі вийшли до еліти ЧС
Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4
Як прокинули Італію. Визначено дві команди, котрі вийшли до еліти ЧС

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A

ВІДЕО. Свьонтек показала Соболенко, звідки на білорусь готувався напад
Теніс | 04 травня 2024, 23:55 1
ВІДЕО. Свьонтек показала Соболенко, звідки на білорусь готувався напад

Іга виграла у Аріни у фіналі ґрунтового турніру WTA 1000 у Мадриді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.