Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 грудня 2020, 14:02
6113
0

Зеніт - Боруссія Дортмунд. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи зможе «Зеніт» підсолодити собі провальну кампанію?

| Оновлено 08 грудня 2020, 14:02
6113
0
Зеніт - Боруссія Дортмунд. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
UEFA

У вівторок, 8 грудня, у Санкт-Петербурзі на стадіоні «Газпром Арена» відбудеться матч 6-го туру групової стадії Ліги чемпіонів, в якому «Зеніт» прийме дортмундську «Боруссію».

«Зеніт»

Команда Сєргєя Сємака на старт групового турніру вийшла із честолюбними планами, але дуже швидко отримала по ним нищівного удару. «Брюгге» у першому турі відвіз з берегів Неви перемогу 2:1, яка привела російську команду у стан прострації. Слідом за цим пітерці навідалися в гості до свого майбутнього суперника - «Боруссії», та також отримали «баранку». Тепер 0:2.

Як наслідок, у двох матчах з «Лаціо» на екваторі турніру «Зеніту» потрібно було зіграти максимально вдало, щоб остаточно не впасти у бруд обличчям. Але цього не сталося. Якщо на своєму полі чемпіони Росії змогли потішити себе нічиєю 1:1, то у Римі їх спіткало чергове розчарування - поразка 1:3. Однак куди жорсткіше підопічні Сємака були приголомшені у виїзній грі з «Брюгге». 0:3 - найкращий клуб російської Прем'єр-ліги безславно завершує поточну Лігу чемпіонів, вже ні на що не претендуючи, в той час, як скромний «Брюгге» досі зберігає шанси на вихід у плей-оф.

Відсутність центрбека Ловрена - єдина кадрова проблема, яка наявна нині у Сємака.

«Боруссія» Дортмунд

Підопічні Люсьєна Фавра ударно пройшли п'ятиматчеву дистанцію, і за тур до фінішу забезпечили себе місці у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. «Джмелі» стартували з виїзної поразки від «Лаціо» (1:3), після чого видали чотири успішні гри. Насамперед, вони піднеслися духів, обігравши вдома «Зеніт» (2:0), а потім двічі по 3:0 розбили «Брюгге» (на виїзді та у гостях).

У попередньому ж турі дортмундці на своєму полі поділили очки із «лаціале» - 1:1. Однак навіть не перемога гарантувала команді дострокове завоювання квитка з групи, адже вона опинилася у зоні недосяжності «Брюгге», який зараз посідає третє місце у квартеті. Дострокове вирішення головного завдання на групову стадію розіграшу дозволяє штабу Фавра проводити у Санкт-Петербурзі будь-які кадрові пертурбації, адже у «Боруссії» ще є національний чемпіонат, де вона на сьогодні тримається скромно, займаючи 4 місце. Минулого вікенду «джмелі» на виїзді поділили очки із «Айнтрахтом» (1:1).

У майбутньому поєдинку партнерам не зможуть допомогти Аканжі, Геррейро, Ділейні, Мен’є, Холанд та Шмельцер. Під питанням знаходиться Рейнієр.

Історія зустрічей

Команди провели між собою у історії три матчі. Вперше вони зійшлися віч-на-віч у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів сезону-2013/2014. У Санкт-Петербурзі перемогли німці - 4:2. Однак пітерці у гостях взяли реванш - 2:1.

У матчі першого кола поточного турніру «джмелі», нагадаємо, обіграли «Зеніт» на своєму полі з рахунком 2:0.

Орієнтовні склади:

«Зеніт»: Кєржаков, Караваєв, Прохін, Ракіцький, Дуглас Сантос, Малком, Кузяєв, Барріос, Дріуссі, Дзюба, Азмун.

«Боруссія» Дортмунд: Бюркі, Піщек, Хуммельс, Загаду, Морей, Беллінґхем, Вітцель, Шульц, Рейна, Санчо, Ройс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у цьому матчі господарі не програють, а тому нашою ставкою буде позиція - 1Х з коефіцієнтом 2.08 по лінії Parimatch.

8 грудня, вівторок

«Зеніт» - «Боруссія» Дортмунд
Санкт-Петербург. Стадіон «Газпром Арена». Початок - о 19:55
Пряма ТБ-трансляція – «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:1

 

 
  • 4.70
  • 3.85
  • 1.77
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.