Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
4526
0

Барселона – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок за перше місце в групі G

Барселона – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
90Min

У вівторок, 8-го грудня в Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться поєдинок заключного туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому «Барселона» прийме італійський «Ювентус». У цьому матчі остаточно визначиться, хто займе перше, а хто друге місце в групі G.

Вирішальний день в групі G. Поки «Динамо» і «Ференцварош» змагатимуться за путівку в Лігу Європи, «Барселона» і «Ювентус», які давно вирішили свої завдання з виходом до плей-оф, визначать тільки того, хто закінчить груповий етап в якості переможця групи. У цьому розіграші Ліги чемпіонів «Барселона» не залишає шансів суперника. Команда Рональда Кумана - єдина в турнірі, яка виграла всі свої матчі. Загальний рахунок - 16:2. Вражає.

У листопаді каталонці двічі розібралися з «Динамо» (2:1 і 4:0), також були більш ніж упевнені перемоги над «Ференцварошем» (5:1 і 3:0). Навіть з «Ювентусом» «Барселона» відчувала себе дуже впевнено - виїзна перемога з рахунком 0:2. Але якщо в Лізі чемпіонів каталонці - непереможна машина, то в чемпіонаті Іспанії у команди все не дуже добре. У двох з останніх чотирьох турах «Барселона» зазнала поразок. І якщо невдачу з «Атлетіко» (0:1) якось можна пояснити, то провал в останньому матчі з «Кадісом» (1:2) шокує. Після 10-ти турів підопічні Кумана розташувалися на 10-му місці. Розуміючи важливість чемпіонату і вирішене завдання в Лізі чемпіонів, не варто очікувати, що каталонці кістьми ляжуть в грі з «Юветусом». До того ж, у «Барселони» зараз є проблеми зі складом, тому свої шанси стабільно отримують резервісти.

«Ювентус» майже на такому ж рівні впевненості пройшов груповий етап. Італійці лише раз поступилися «Барселоні» і теж вирішили свої завдання. Для досягнення лідерства в групі підопічним Пірло потрібно перемагати з різницею в три м'ячі. У чемпіонаті у «Ювентуса» справи йдуть краще, ніж у «Барселони», хоча теж нижче очікувань. Після 10-ти турів «стара синьйора» займає 4-те місце в чемпіонаті. Однак клуб жодного разу не програвав у чемпіонаті, в активі команди 5 перемог і 5 нічиїх. В останніх трьох турах чемпіонату туринці пропускають менше одного м'яча за матч. Хороший захист у команди і в Лізі чемпіонів.

Букмекери дають невелику перевагу «Барселоні». Каталонці не програвали «Ювентусу» вже в чотирьох поспіль домашніх матчах. У той же час, «Ювентус» непогано грає на виїзді, відзначаючись голами в семи останніх матчах поза своїм полем. Перед цими матчами більше кадрових проблем у «Барселони», тому гості можуть отримати невелику перевагу за складом.

У цій грі «Барселона» не зможе розраховувати на Піке, Серхіо Роберто і Фаті. Швидше за все не зіграють і Юмтіті з Дембеле. У «Ювентуса» в лазареті Буффон, Демірал і К'єлліні, але в захисній позиції у туринського клубу повний порядок і без них.

Орієнтовні склади:

«Барселона»: Тер Штеген, Альба, Лангле, Араухо, Дест, П'янич, Де Йонг, Коутінйо, Грізманн, Мессі, Брейтуейт.
«Ювентус»: Щенсни, Данило, Де Лігт, Бонуччі, Сандро, К'єза, Рабьо, Артур, Кулусевскі, Роналду, Мората.

 
  • 2.2
  • 3.68
  • 3.44
Сделать ставку
 
  • 2.18
  • 3.65
  • 3.35
Сделать ставку
 
  • 2.14
  • 3.70
  • 3.35
Сделать ставку

8 грудня, вівторок

«Барселона» – «Ювентус»
Барселона. «Камп Ноу». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3» і відеосервісі MEGOGO
Арбітр: Тобіас Штілер (Німеччина)
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 14
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.