Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 грудня 2020, 16:03
4877
0

ПСЖ – Істанбул Башакшехір. Прогноз на матч Ліги чемпіонів

Фіналіст минулого розіграшу має шанси відправитися до Ліги Європи

| Оновлено 08 грудня 2020, 16:03
4877
0
ПСЖ – Істанбул Башакшехір. Прогноз на матч Ліги чемпіонів
ibfk.com.tr

Далеко не у всіх групах Ліги чемпіонів УЄФА командам вдалося зберегти інтригу в боротьбі за вихід до плей-оф до останнього туру. А тим паче зробити це так, як команди з квартету H, де на продовження боротьби в головному клубному турнірі Старого Світу будуть претендувати відразу три клуби.

«ПСЖ»

Підопічні Томаса Тухеля будуть знаходиться у наперед більш вигідній позиції в майбутній ігровий день, адже зіграють у домашніх умовах проти чинного чемпіона Туреччини, який уже точно полишить єврокубки, поки в паралельному поєдинку «Манчестер Юнайтед» і «РБ Лейпциг» думатимуть над усіма можливими розкладами.

Три команди мають одно кількість очок – по 9 – однак позиції «червоно-синіх» у контексті особистих зустрічей переважають показники опонентів. «ПСЖ» із позитивним для себе співвідношенням забитих і пропущених м'ячів завершив очні дуелі з англійською та німецькою командами, тому для проходу в наступний раунд їм буде достатньо не програти турецькому опонентові. До слова, і такий сценарій напруженого протистояння, як можна було почути, розглядає наставник команди Томас Тухель, через що закликає зберігати концентрацію всіх причетних до майбутньої гри.

«Істанбул Башакшехір»

«Помаранчево-білі» заходили в дебютний для себе розіграш Ліги чемпіонів УЄФА в якості досить самобутньої команди з агресивним стилем гри. Однак на ділі мало що змогли протиставити більш статусним колективам. Домашня перемога над «Манчестер Юнайтед» в третьому турі (2:1) так і залишається для «Істанбула» єдиним успіхом, а перспективи взяти реванш у «ПСЖ» за поразку в другому турі (0:2) виглядають досить примарними.

Домашня гольова різанина з німецьким «РБ Лейпциг» (3:4) у минулому турі, як бачиться, була для колективу Окана Бурука «лебединою піснею» в поточному розіграші. «Башакшехір» серйозно просів і на внутрішній арені, де його шанси на захист титулу виглядають усе більш примарними з кожною новою втратою очок. Шість матчів поспіль у всіх змаганнях без перемог – турецький колектив у очевидній кризі.

Статистика

Єдина в історії зустріч між даними командами завершилася перемогою «ПСЖ» з рахунком 2:0.

До осічки в матчі проти «Бордо» на минулих вихідних, парижани утримували свої ворота сухими у трьох домашніх поєдинках поспіль.

У чотирьох останніх гостьових поєдинках для «Істанбул Башакшехір» була заграна ставка «Обидві заб'ють».

Не менш 2 голів було забито під час першого тайму в 4-х з 5-и останніх поєдинках турецької команди в Лізі чемпіонів.

Орієнтовні склади

«ПСЖ»: Навас – Кюрзава, Кімпембе, Маркіньос, Флоренці – Паредес, Данилу, Верратті – Неймар, Кін, Мбаппе.

«Істанбул Башакшехір»: Гюнок – Калдирим, Понкі, Єпуряну, Рафаел – Тюрюч, Кахведжі, Езджан – Ба, Гульбраннсен, Шадлі.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в даній зустрічі «ПСЖ» в майбутньому матчі буде прагнути якомога швидше вирішити питання про переможця, після чого доб'є суперника у другому таймі – «ПСЖ виграє обидва тайми» за 1,85 від Parimatch.

8 грудня, вівторок

ПСЖ – Істанбул Башакшехір
Париж. Стадіон «Парк-де-Пренс». 22:00
ТБ-трансляція на сервисі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 4:0
 
  • 1.13
  • 11.00
  • 24.00
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.