Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 грудня 2020, 18:04
5152
2

Аякс – Аталанта. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Вирішальний поєдинок за вихід в 1/8 фіналу

| Оновлено 09 грудня 2020, 18:04
5152
2
Аякс – Аталанта. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Аталанта

У середу, дев'ятого грудня, в Амстердамі на стадіоні «Йохан Кройф Арена» відбудеться поєдинок заключного туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому місцевий «Аякс» прийматиме італійську «Аталанту». У цьому матчі командам належить визначити, хто вийде в 1/8 фіналу турніру, а хто вилетить до Ліги Європи.

«Аяксу» в майбутньому матчі необхідно здобути перемогу, бо він відстає від «Аталанти» в турнірній таблиці на одне очко. Амстердамський клуб вже гарантував собі єврокубкову весну, оскільки данський «Мідтьюлланд» має лише один бал. Сім очок «Аяксу» принесли якраз дві перемоги над аутсайдером і нічия з «Аталантою» (2:2).

А ось італійська команда тиждень тому не зуміла здолати «Мідтьюлланд» (1:1) і втратила очки, але зате зуміла обіграти на виїзді «Ліверпуль» (2:0) в четвертому турі. Так що у команди Джан П'єро Гасперіні є спокуса зіграти в невластивому стилі від оборони, на нічию.

Може допомогти «Аталанті» той факт, що поєдинок 10-го туру Серії А з «Удінезе» був перенесений через несприятливі погодні умови. Таким чином, бергамаски отримали додаткову можливість відпочити і націлено підготуватися до вирішальної битви з «Аяксом».

Думки нідерландського гранда теж в першу чергу про матч Ліги чемпіонів. На вихідних «Аякс» в національному чемпіонаті зазнав домашньої поразки від «Твенте» (1:2), перервавши шестиматчеву безпрограшну серію в Ередивізі. Але команда Еріка тен Хага залишається лідером, тоді як «Аталанта» в своєму чемпіонаті поки не входить навіть у зону Ліги Європи.

Український півзахисник «Аталанти» Руслан Малиновський, який не так давно перехворів на коронавірус, вже відновився і готовий зіграти. Але якщо тренер йому і надасть ігровий час, то в другому таймі, випустивши на заміну.

Букмекери більше вірять в успіх «Аякса», але фаворита у поєдинку немає. Логічним результатом зустрічі є нічия, яка виведе «Аталанту» в плей-оф Ліги чемпіонів.

Орієнтовні склади

«Аякс»: Онана – Мазраві, Схюрс, Блінд, Тальяфіко, Альварес, Промес, Гравенберх, Тадіч, Нерес, Лаб'яд.

«Аталанта»: Спортьєлло – Толої, Кальдара, Паломіно, Хатебур, Де Рон, Фройлер, Госенс, Сапата, Гомес, Муріель.

 
  • 2,29
  • 4,03
  • 2,94
Зробити ставку
 
  • 2,28
  • 4,05
  • 2,88
Зробити ставку
 
  • 2,26
  • 4,07
  • 2,83
Зробити ставку

9 грудня, середа

«Аякс» – «Аталанта»
Амстердам. «Йохан Кройф Арена». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1» і відеосервісі MEGOGO
АЯКС — АТАЛАНТА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Карлос дель Серро (Іспанія)
Прогноз Sport.ua — 2:2
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mark Mendes
Ошибка в самом прогнозе увы! Думаю что игра будет низевая,от сыли 1_2 мяча и то под сомнения...Нинешная форма Аталанты резко на настроениях...мой прогноз П1 1:0 либо 2:0