Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 грудня 2020, 23:12
2843
17

Усе в нормі й в УПЛ. Зоря впевнено розібралася з Дніпром-1

У колективу Ігора Йовічевіча вистачило сил лише на один м'яч у відповідь

| Оновлено 06 грудня 2020, 23:12
2843
17
Усе в нормі й в УПЛ. Зоря впевнено розібралася з Дніпром-1
ФК Зоря

За кілька днів до цього матчу в СК «Дніпро-1» був зафіксований спалах захворюваності гравців і тренерів на коронавірус. І хоча до самого початку поєдинку було не зрозуміло в якому складі вийдуть на гру гості, втім Ігорю Йовічевічу вдалося набрати достатньо кваліфікованих футболістів, які вийшли на зелене поле з перших хвилин. А ось із запасними тут були досить великі проблеми, адже серед них, в основному, знаходилися досить молоді гравці, багато з яких ще навіть не дебютували в елітному дивізіоні.

У «Зорі» був зовсім протилежний настрій. Після двох переможних матчів у Лізі Європи команда, звичайно ж, піднеслася духом. В діях підопічних Віктора Скрипника нарешті з'явилася впевненість і навіть те, що луганський клуб не зміг вийти з групи, вже не сприймається такою катастрофою, яка спостерігалася після трьох турів єврокубка. До того ж тепер бронзовий призер попереднього чемпіонату України може повністю зосередитися на іграх української Прем'єр-Ліги.

Як і очікувалося, з перших хвилин господарі поля пішли вперед великими силами. Але деякий час довести справу до небезпечної ситуації біля воріт дніпрян їм ніяк не вдавалося. Більш того, перший удар по воротах завдали гості. На 15-й хвилині це зробив Дмитро Коркішко, але м'яч полетів вище воріт. А вже за хвилину Олександр Назаренко взагалі міг відкривати рахунок. Він прорвався по правому флангу, і, зблизившись із воротарем, сильно пробив. Нікола Василь до останнього витримав паузу і парирував м'яч на кутовий.

І тільки в середині тайму «Зорі» вдалося провести кілька небезпечних атак, завершувати які двічі довірили Єгору Назарині. Спершу вдало зіграв Богдан Сарнавський, а потім після другого удару хавбека луганчан м'яч полетів вище воріт. Проте на 30-й хвилині просто зобов'язаний був забивати герой матчу з «Лестером» Аллах'яр Сайядманеш. Після розіграшу штрафного, м'яч відскочив прямо до нього, як на блюдечку, і форвард «Зорі» з лінії воротарського сильно пробив у ближній кут. Але м'яч влучив у штангу і вилетів в поле.

«Дніпро-1» тут же відповів своїм моментом, коли на вістрі атаки опинився Єгор Ярмолюк. Однак той завдав удару вище воріт. На жаль, це була остання небезпечна ситуація до кінця тайму. Далі гра проходила з перемінним успіхом, але без завершальних ударів.

Втім майже відразу після перерви «Зоря» все ж таки змогла повести в рахунку, а до голу призвів розіграш штрафного удару. На 52-й хвилині Владлен Юрченко зробив навісну передачу на Дмитра Іванисеню, який головою скинув м'яч прямо під удар Артему Громову. З близької відстані нападник господарів поля вже не схибив.

Потім знову гра проходила без моментів, аж до 70-ї хвилини, коли з передачі Владислава Кабаєва м'яч забив Максим Луньов. Але останній опинився в офсайді і гол було відмінено. За три хвилини Артем Громов з меж штрафного майданчика пробив трохи повз ціль. Однак на 75-й хвилині він зробив все майстерно. Прийняв м'яч поблизу штрафного майданчика суперників, обіграв Володимира Адамюка і метрів з дванадцяти лівою ногою точно пробив у сітку воріт Богдана Сарнавського. Таким чином, Громов зробив «дубль» у цьому матчі і другий в нинішньому сезоні.

«Зоря» на цьому не стала зупинятися і на 84-й хвилині після подачі кутового у виконанні Владлена Юрченка захисники гостей не встежили за Дмитром Іванисенею і той головою пробив точно. М'яч, щоправда, влучив у голову Олександра Сватка, трохи змінив напрямок і пролетів повз воротаря «Дніпра-1».

А на останній хвилині основного часу другого тайму дніпрянам вдалося все-таки один гол відіграти. Це Олександр Назаренко вибіг сам на сам із голкіпером господарів поля і точно пробив під Ніколою Василем. До речі, гості могли відзначитися ще раз після розіграшу кутового, але після удару головою Олександра Сватка м'яч пролетів над поперечиною.

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур.

«Зоря» – «Дніпро-1» - 3:1

Громов, 52, 75, Сваток, 84 (авт.) – Назаренко, 90

«Зоря»: Василь – Циганікс (Жуніор, 88), Абу Ханна (Піддубний, 88), Вернидуб, Фаворов – Іванісеня – Кабаєв, Назарина, Юрченко – Громов (Перович, 81), Аллах'яр (Луньов, 61).

«Дніпро-1»: Сарнавський – Сваток, Логінов, Адамюк – Ігнатенко (Домарацький, 70) – Ді Франко (Шинкаренко, 90+2), Кравченко (Батагов, 70), Ярмолюк – Коркішко (Ховайко, 90+2), Хобленко, Назаренко (Заєць, 90+2).

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Стадіон: «Славутич-Арена» (Запоріжжя).

Удари (у площину): 11 (5) – 8 (2)
Кутові: 5 – 4
Оффсайди: 2 – 2.

ЗОРЯ-ДНІПРО-1.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: -4°C

Ігор Заржицький
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тоналі загрожує ще одна дискваліфікація за ставки
Футбол | 28 березня 2024, 16:42 0
Тоналі загрожує ще одна дискваліфікація за ставки

Тепер хавбеку «Ньюкасла» висунула звинувачення футбольна асоціація Англії

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
roman75zpr
Неплохую форму Заря набрала, немножко с опозданием, но за медали, думаю, поборится
Sunrise
Арановский - клоун! Что ж ему в Луганске такого сделали? Три чистых гола минутами на ВАР рассматривал. Примечательно что гол Днепра-1 и секунду не проверял.
А потом из-за такого "Зарененавистника" люди будут ВАР критиковать.
Barsa
Красавцы Заря!
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andrey Glory
- Хтось каже Зоря была втомлена... Та Зорі навпаки круто що гра на грі... та й ця людина забула що у середу і фейковий Дніпро грав гру. Зоря втомлена, дуже розсмішила мене ця теза... Согодні Зоря розривала цих любителей футболу, а суддя намагався будьяким чином побачити нелегитимність голів Зорі.
odiniznashih
Иванисеня разошелся.
Al Zolo
Сменили тренера и что-команда играющая каждые 3 дня и не имеющая возможности полноценно восстановить игроков-рвет Днипро как котят
Al Zolo
Днепру повезло что есть 2 львовские которые вообще не уровень УПЛ а то на дне были бы они
Aleks04
Ну это надо умудриться пропустить ТРИ мать его мяча от уставшей Зари. По игре наш уровень — Первая Лига. Назаренко срочно нужно бежать отсюда. Рух в следующем матче может оформить первую победу в истории УПЛ