Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 06 грудня 2020, 15:37
509
0

БАГАТСКІС: «Глобальних причин, щоб ми легко закидали Словенію, не було»

Головний тренер збірної України висловився про матчі відбору на Євробаскет

| Оновлено 06 грудня 2020, 15:37
509
0
БАГАТСКІС: «Глобальних причин, щоб ми легко закидали Словенію, не було»
fbu.ua

Наставник збірної України Айнарс Багатскіс в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua прокоментував гри відбору на чемпіонат Європи-2022. Україна поступилася Словенії і обіграла Австрію. За підсумками цих матчів збірна вийшла на Євробаскет.

«Результат важливий, якість гри важлива. У цих матчах гравці отримали можливість подивитися свій рівень. Нам не вистачало дисципліни. Не важливо, як грає суперник. Ми повинні відштовхуватися від своєї гри, діяти однаково на обох сторонах майданчика. Якщо ти імпровізуєш в нападі, не забиваєш і відпускаєш суперника - він набирає легкі очки. У матчі з Австрією було так само. Наш настрій пішов на шкоду. Австрія діяла на наших помилках. У моїй кар'єрі було вперше таке, що у нас було 27 втрат і ми виграли. Це головне. Я вдячний тренерському штабу, федерації та хлопцям. Нам потрібно було, незважаючи ні на що вистояти. Тепер всім потрібно заспокоїтися, зробити висновки і підготуватися до наступних матчів.

Потрібно забувати, що в Європі не вміють грати в баскетбол. Баскетболісти збірної Словенії грають в Іспанії і Адріатичній лізі, гравці Австрії - всі лідери в своїх командах. Перед іграми комусь здавалося, що ми повинні легко закидати Словенію та Австрію. Але глобальних причин для цього не було. Австрія програла Словенії тільки 7 очок. Коли ми обіграли Австрію в гостях, це була дуже терпляча гра, ми були більш успішні.

Подивіться, що всі великі команди зазнають поразок. Зараз в Європі не той баскетбол, як раніше, коли ти отримав суперника і практично знав результат гри. Зараз інший рівень баскетболу, а з вірусом взагалі багато чого не ясно. Важливим є те, що сьогодні. Важливо, як ти граєш сьогодні», - сказав Багатскіс.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.