Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 грудня 2020, 15:51
1436
0

Челсі - Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи зможе «Челсі» зломити жвавий на виїзді «Лідс»?

| Оновлено 05 грудня 2020, 15:51
1436
0
Челсі - Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У суботу, 2 грудня, в Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» відбудеться матч 11-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Челсі» прийматиме «Лідс».

«Челсі»

Команда Френка Лемпарда входить до топ-4 англійської Прем'єр-ліги, та на разі є одним з претендентів на підсумкове чемпіонство. У 10-ти проведених матчах лондонці набрали 19 очок, маючи у пасиві лише одну поразку.

Єдину невдачу вони зазнали ще у стартових турах сезону, коли вдома з рахунком 0:2 програли «Ліверпулю». З того часу «сині» йдуть без поразок - 4 перемоги та 4 нічиї. При цьому складно сказати, де команді комфортніше - вдома або ж в гостях. На рідному «Стемфорд Брідж» «Челсі» в цьому сезоні домігся двох перемог та двох нічиїх при вже згаданій поразці від мерсисайдців. А ось на виїзді у підопічних Лемпарда є три перемоги та дві нічиї.

У своєму крайньому поєдинку у чемпіонаті Англії лондонці на своєму полі поділили очки з «Тоттенґемом» - 0:0. Цей результат перервав триматчеву переможну серію команди - «Бернлі» (3:0 в гостях), «Шеффілд Юнайтед» (4:1 вдома) та «Ньюкасл» (2:0 в гостях).

У Лемпарда немає кадрових проблем перед майбутньою грою.

«Лідс»

Підопічні Марсело Б'єлси поточну кампанію після багаторічної відсутності у англійській Прем'єр-лізі проводять в ударному стилі. Після 10-ти зіграних матчів вони набрали вже 14 очок, що варто вважати нормальним результатом як для новачка сезону. Наприклад, у «Фулґема», який також підвищився у класі, зараз є лише 7 пунктів.

У таблиці АПЛ «Лідс» йде на 12 позиції, проте може похвалитися відразу 6-м показником у лізі за успіхами у гостьових матчах. Поза рідними стінами «павичі» вже обіграли «Шеффілд Юнайтед» (1:0), «Астон Віллу» (3:0) та «Евертон» (1:0). До всього, однозначно в активі у команди знаходиться виїзна поразка від «Ліверпуля» з рахунком 3:4, коли діючі чемпіони отримали від новачка неабиякий опір.

Втім, у останніх матчах «Лідс» став трохи пробуксовувати. З приходом листопада команда поступилася вдома «Лестеру» (1:4), потім у гостях програла «Кристал Пелас» (1:4), але змогла вдома розписати нічию 0:0 із «Арсеналом». У останньому ж на сьогодні поєдинку підопічні Б'єлси на виїзді обіграли «Евертон» - 1:0.

Партнерам у майбутньому матчі не допоможуть Берарді та Форшоу, під питанням знаходиться участь в матчі Льоренте, Шеклтона та Ернандеса.

Історія зустрічей

На сьогодні команди провели між собою 24 поєдинки. На рахунку «аристократів» 8 перемог, з яких шість - домашні. «Павичі» також перемогли у восьми зустрічах, та два рази привезли додому перемоги з Лондона. Ще 8 матчів завершилися внічию.

Орієнтовні склади:

«Челсі»: Менді, Джеймс, Зума, Тьяго Сілва, Чілуелл, Ковачич, Канте, Маунт, Зієш, Вернер, Жиру.

«Лідс»: Мес’є, Ейлінг, Кох, Купер, Даллас, Рафін’я, Кліх, Філліпс, Аліоскі, Родріго, Бемфорд.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у цьому матчі виграють господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.55 по лінії Parimatch.

5 грудня, субота

«Челсі» - «Лідс»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». Початок - о 22:00
Прямая ТВ-трансляция – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

 
  • 1.55
  • 4.50
  • 5.90
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перес дав Луніну важливу пораду після гри з Ман Сіті щодо його майбутнього
Футбол | 19 квітня 2024, 19:52 3
Перес дав Луніну важливу пораду після гри з Ман Сіті щодо його майбутнього

Українцю найближчим часом треба визначитись з майбутнім

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.