Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2020, 15:34
1787
0

Зоря – Дніпро-1: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз від експерта на поєдинок 12-го туру чемпіонату України

| Оновлено 05 грудня 2020, 15:34
1787
0
Зоря – Дніпро-1: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
YouTube. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний дав прогноз на матч 12-го туру УПЛ «Зоря» – «Дніпро-1»:

«Зоря» вдало і за якістю гри, і по результату зіграла в Лізі Європи, перемігши «АЕК» (3:0) і «Лестер» (1:0). У тій ситуації, в якій знаходиться «Лестер», який забезпечив собі вихід з групи ЛЄ, я на місці Брендана Роджерса також не повіз би на матч із «Зорею» основний склад, тому що у внутрішньому чемпіонаті своїх проблем вистачає. І це нормально! Будь-який тренер так би зробив. Але це проблеми «Лестера». І я хочу привітати «Зорю», що їй вдалося двічі поспіль виграти. На жаль, з групи їм вже не вийти.

В УПЛ «Зоря» ще має матч в запасі, у луганчан 14 очок. Для того, щоб піднятися з восьмого місця в зону єврокубків, їм не можна втрачати очки. Розуміючи, що з Лігою Європи практично всі моменти вирішені, і в матчі з «Брагою» можна буде зіграти просто в задоволення і для практики. Тому «Зоря» зосередиться на наборі очок в УПЛ і може не завжди на якості гри.

«Дніпро-1» останнім часом не бере очки там, де повинен брати. Ось навіть в матчі з «Шахтарем» вони не повинні були програвати. Але Тете там у самому кінці забив м'яч, і «Дніпро-1» в зв'язку з цим був засмучений.

Між «Зорею» і з командами з Дніпра поєдинки завжди серйозні. Очки потрібні і тим, і іншим. Але «Зоря» більше мотивована, щоб знаходитися в єврокубковій зоні. Раптом «Десна» і «Ворскла» зіграють внічию, а луганчани переможуть «Дніпро-1» і матимуть ще гру в запасі. Таким чином, вони знову повернуться в ту групу, яка дихає в спину лідерам. Але, природно, «Зоря» втомлена, а «Дніпро-1» буде свіжим.

Знаючи манеру гри «Зорі», «Дніпро-1» спробує використовувати дуже хороший контроль м'яча, створення чисельної переваги на всіх ділянках поля, створення трикутників, зручну доставку м'яча в ударні зони. Дніпряни постараються зіграти щільніше, особливо в центральній зоні і постараються вискакувати в швидку атаку.

І все-таки у «Зорі», мені здається, більше шансів. Я працював в «Дніпрі», і у мене завжди симпатії на боці команди з Дніпра. Мені хочеться побачити хороший футбол, але реально розумію, що «Зоря» буде максимально заряджена психологічно. Після двох перемог в Лізі Європи вони будуть максимально робити все те, що дозволить їм прогресувати у внутрішньому чемпіонаті».

Матч «Зоря» – «Дніпро-1» відбудеться 6 грудня. Початок зустрічі – о 17:00.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 05:12 1
ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ

Андрій допоміг Реалу обіграти пройти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.