Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2020, 18:03
18222
74

СЕЛЕЗНЬОВ: «Йовічевіч не має права вказувати, якою мовою мені говорити»

Нападник «Колоса» вважає себе неконфліктною людиною

| Оновлено 05 грудня 2020, 18:03
18222
74
СЕЛЕЗНЬОВ: «Йовічевіч не має права вказувати, якою мовою мені говорити»
СК Дніпро-1. Євген Селезньов

Нападник «Колоса» Євген Селезньов в інтерв'ю Віктору Вацко розповів про конфлікт з головним тренером «Дніпра-1» Ігор Йовічевічем:

«Я взагалі неконфліктна людина. Йовічевіч? Ну тут трохи по-іншому. По-перше, я вибачився. По-друге, я так насправді вважаю: не може мені в моїй країні людина говорити, якою мовою мені розмовляти.

Я емоційна людина. Мої емоції іноді заважають, а іноді допомагають. Я не можу пропустити повз вуха, якщо мені щось не подобається.

Спочатку я попросив його англійською, щоб він не тиснув на суддю. Як я сказав? «Coach, please to easy». Я вже не пам'ятаю, як я точно сказав. Я його дуже поважаю, як тренера, ще коли він був в «Карпатах». Але він каже, що я повинен розмовляти з ним українською мовою. Так я нікому нічого не повинен.

Я дуже добре розмовляю українською, але я хочу говорити російською. Чому мені не можна? Чому мені хтось буде забороняти це? Я живу у вільній країні».

 
Оцініть матеріал
(150)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 74
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
Коуч попробовал тебе иксплэйн, что английский твой не гуд. Камон плей, короче!
Standard
З Селєзньовим марно говорити будь-якою мовою. Рекордно низький рівень інтелекту. Повністю усвідомлює лише кілька простих фраз типу: "бежать, бл!!","вынос, бл!!","бей, бл!!".
Саша Зардунов
Задолбал уже со своим языком. Да знаем мы уже, что ты не украинец. Чего так паришься. Говори хоть на турецком языке.
Sandr Evych
О ще один "какая разница","я никаму,ничево не должен"...
Oleg Shcherbak
Селезень морально горбатый, пускай в Кацапстан едет играть.
Oleg Shcherbak
это все равно что во время Второй Мировой человек сказал бы что он хочет в на работе говорить на немецкий и СССР свободна страна....потому он будет говорить на немецком ( я другой такой страны не знает где так вольно дышит человек)
Богдан Саженко
типове бидло з доунбаса. нічого до цього рила ніколи не дійде скорішє би всі його побачила у складі днр.Ось саме такі нефутболисти з данбаса тоді в 14 взяли зброю і стали вбивцями власного народу.
Олександр Нео
Иммет. Когда один хорват стоит 10 Селезневых, сотни Ракицких и тысячи Медведчуков.
vitaha33
Та навіть тому, що хорват!!! вивчив мову твого народу, а ти, так званий "українець" ні. І з поваги до нього не можеш перейти на українську... Це нонсенс, не уявляю такої ситуації в Англії чи Франції
Тарас Пипко
Почему на английском? Почему не на финском или корейском?
Да и, вообще, какого Ты тренеру советы даешь? Лобановскому тоже бы советовал? Иногда лучше промолчать и пусть подумают что Ты дурак, чем открыть рот и развеять все сомнения.
ManUtd
Тунец, ёпта
Ростик Карпа
Респект Йовічевіч!
Maslyaspor
Ну не знаю як на це реагувати , я по суті толіраст , мені пофігу як зі якою мовою зі мною спілкуються , але якщо мене просять говорити російською то тут вибачте посуньтесь .Я до 25 років розмовляв російською і хоч вивчав в школі цю мову . За 3 роки спокійно без проблем перейшов на мову своєї країни . Але якщо тренер іноземець вивчив мову країни в якій працює це викликає повагу . Тому сєля міг би просто елементарно з точки зору елементарної поваги відповісти мовою країни в якій проживає.
Сергій Лавренюк
Цей нікчемний д...б коли грав у раші також розказував, що Крим російський.
sergio_terry
Перевод: тренер , пожалуйста, легко - теперь я понимаю тренера, вот и сказал безграмотному игроку, чтоб тот на украинском говорил, а то стыдно такой английский слушать...
Hemingway
Відмазки з сєпарським душком
axel5
Вася
Ни украинского не знает
Ни футбол хороший не умеет показать
Roma Ukraine
так селезень же баран він за все життя в Україні не вивчив української, а тут хорват за два роки вивчив, от селезня і жаба давить який він тупий - він і російською напевно з помилками пише. А хорват крім української і хорватської ще й англійську і іспанську знає.
Trollface
Краще б мовчав в ганчірку.
der_MaiStier
Мокшанська говірка - ознака дебіла. У нас у країні це підтверджується відсотків на 95