Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2020, 07:24
4651
4

ДЕНИСОВ: «Дві перемоги Зорі у Лізі Європи – хороші гроші, мільйон євро»

Журналіст прокоментував матч Ліги Європи між «Зорею» та «Лестером»

| Оновлено 05 грудня 2020, 07:24
4651
4
ДЕНИСОВ: «Дві перемоги Зорі у Лізі Європи – хороші гроші, мільйон євро»
УЄФА

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов у авторській програмі «Денисов Time» висловився про поєдинок 5-го туру Ліги Європи, в якому «Зоря» обіграла «Лестер» (1:0):

«Дуже багато факторів, на які ми можемо спиратися, кажучи про нинішній успіх «Зорі». Дві перемоги поспіль – це класний результат. Більш того, сам зміст гри «Зорі» – це інша «Зоря». Чому це сталось? Згадайте перший матч, згадайте провали, які були з АЕКом і все інше. Можливо, ми говоримо про очевидні речі.

Ось ця пауза, яка трапилася, і в моменті, коли збірна подорожувала в Польщу, Німеччину і потім до Швейцарії, можливо, виплата зарплат, поліпшення фінансового стану, можливо, і схема гри з переходом на «ромб» теж зіграла свою роль. В ефірі Великого футболу ми приводили статистику гри «Зорі», де вона якраз трималася за м'яч, а з АЕКом вона контроль м'яча відпустила і зіграла краще, перемігши суперника всуху. У грі з «Лестером» у них було завдання м'яч контролювати і вичавити для себе потрібний результат.

Багато причин в плюс можна назвати, але, напевно, це і робота тренера, і висновок самого колективу. Дуже радісно бачити «Зорю», яку не хотілося втрачати, коли йшли розмови про невиплату зарплати: президент клубу Євген Геллер не відвідує матчі, а раптом вже нецікавий футбол, чуток було достатньо.

На щастя, зарплати виплачуються, а не будемо ще забувати, що дві перемоги в Лізі Європи – це теж хороші гроші, мільйон євро, який їм знадобиться в майбутньому, тому про «Зорю» можна більш оптимістично говорити, що команда залишиться. Дуже не хочеться втрачати її, як ми вже втрачали інші клуби».

 
Джерело Денисов Time
Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mac_Gyver
Я так понял, речь в "заре" идёт лишь о том как бы вообще выжить.
Алексей Голяченко
Хоть что-то этот пес умеет. Считать деньги
ди л
а куда делись 10милионов за Лунина??