Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 грудня 2020, 14:19
1187
0

Бернлі - Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Ірискам» треба перемагати, щоб не відстати від групи лідерів

| Оновлено 05 грудня 2020, 14:19
1187
0
Бернлі - Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У суботу, 2 грудня, у Бернлі на стадіоні «Терф Мур» відбудеться матч 11-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Бернлі» прийме «Евертон».

«Бернлі»

Підопічні Шона Дайча нині пасуть задніх, займаючи передостаннє, 19-е, місце у турнірній таблиці. Втім, вони ще зберігають шанси на те, щоб вибратися з низів турнірної таблиці вже найближчоЇ перспективи.

Якщо наприкінці жовтня «бордові» без варіантів програли на своєму полі «Челсі» (0:3), чим завершили серію з п'яти поразок та однієї нічиєї зі старту чемпіонату, то потім команда трохи піднеслася духом. На почин листопаду «Бернлі» поділив очки на виїзді з «Брайтоном» (0:0), а потім і зовсім відсвяткував свою першу перемогу у АПЛ-2020/2021, вигравши вдома 1:0 у «Крістал Пелас».

Можливо, було б і продовження, але після цього команда потрапила під каток «городян» Манчестера (0:5 на виїзді), які дебютний відрізок сезону самі завалили та тепер намагаються підтягнутися до лідерів, як то кажуть, «незважаючи на обличчя».

Точно відомо, що до обойми «Бернлі» на майбутній матч повернулися голкіпер Поуп та півзахисник Браунхілл. Під питанням знаходяться захисник Бардслі та хавбек Гудмундссон, як, втім, Брейді та Стівенс.

«Евертон»

Команда Карло Анчелотті після, в цілому, впевненого старту у новому чемпіонаті трохи забуксувала. Якщо у п'яти перших поєдинках вона здобула 4 перемоги при одній нічиїй, то у п'яти наступних іграх пішли вже 4 поразки та тільки одна перемога.

У невдалу серію команда занурилася після 2:2 у мерсисайдському дербі. Потім пішли невдачі у зустрічах із «Саутгемптоном» (0:2 на виїзді) та «Ньюкаслом» (1:2 на виїзді), а також «Манчестер Юнайтед» (1:3 вдома). «Розміняли» поразки «сині» гостьовою перемогою 3:2 над «Фулґемом», проте в останньому на сьогодні матчі «Евертон» у рідних стінах програв «Лідсу» (0: 1).

Не дивно, що при таких нестабільних показниках команда розташовується у таблиці чемпіонату Англії на 8-й позиції, маючи в активі 16 очок. Втім, лише у двох очках попереду від «ірисок» знаходиться «Лестер», який замикає топ-4.

Згідно з останньою інформацією, «Евертону» у майбутньому матчі не допоможуть Коулман та Дінь. Решта гравців у Анчелотті в строю.

Історія зустрічей

Команди провели між собою у історії 12 матчів. У п'яти переміг «Бернлі», при цьому чотири рази команда обіграла «ірисок» на своєму полі. На рахунку у «Евертона» 7 перемог, з яких дві виїзні. Ще жодного разу суперники не розходилися миром.

Орієнтовні склади:

«Бернлі»: Поуп, Лоутон, Тарковскі, Мі, Тейлор, Гудмундссон, Вествуд, Бенсон, Макніл, Джей Родрігес, Вуд.

«Евертон»: Пікфорд, Кін, Міна, Годфрі, Івобі, Дукуре, Аллан, Девіс, Хамес Родрігес, Рішарліссон, Калверт-Льюїн.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі виграють гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.99 по лінії Parimatch.

5 грудня суботу

«Бернлі» - «Эвертон»
Бернлі. Стадіон «Терф Мур». Початок – о 14:30
Пряма ТБ-трансляція – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 0:2

 

 
  • 4.00
  • 3.50
  • 1.99
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 0
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину
Хокей | 18 квітня 2024, 16:46 11
ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину

Українські хокеїсти закинули 7 шайб

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.