Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 05 грудня 2020, 15:33
814
0

Баварія – Лейпциг: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз від експерта на поєдинок 10-го туру чемпіонату Німеччини

| Оновлено 05 грудня 2020, 15:33
814
0
Баварія – Лейпциг: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
kazfootball.kz. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний дав прогноз на матч 10-го туру німецької Бундесліги «Баварія» - «Лейпциг».

«Баварія» - «Лейпциг» - це зустріч двох лідерів. У цьому матчі буде дуже цікава боротьба. Флік і Нагельсман - це тренери, які були до певного часу невідомими. Про Фліка ніхто нічого не знав, але він з «Баварії» зробив дуже сильну команду, приклавши максимум зусиль. Флік - зараз один з лідерів тренерського цеху Європи і світу. А Нагельсман вважається найталановитішим молодим тренером світу. «Лейпциг» при ньому грає в агресивний, атакуючий футбол.

У «Баварії» 22 очки, у «Лейпцига» 20 балів. Мюнхенці практично не втрачають очки. Так, вони можуть зіграти внічию з «Атлетіко», коли у них в групі Ліги чемпіонів вже все вирішено.

Але у «Лейпцига» в Лізі чемпіонів ситуація інша. Давайте поставимо себе на місце Нагельсмана. У МЮ, «ПСЖ» і «Лейпцига» по дев'ять очок. Але «Лейпцигу» грати з МЮ, а «ПСЖ» зіграє вдома з «Істанбулом». Ми розуміємо, що у ПСЖ буде 12 очок! Тому в матчі «Лейпциг» - МЮ буде розігруватися друга путівка в плей-оф ЛЧ. Нагельсман хоче і вийти з групи в ЛЧ, і поборотися за чемпіонство в Бундеслізі. Але поберегти сили в матчі з «Баварією» не вийде, також, як і в поєдинку з МЮ. Досвідчений тренер може вчинив би раціонально, але Нагельсман такого не зробить. Він молодий максималіст. Він спробує вдало зіграти з «Баварією», хоча це мало кому вдається. Він знайде тактичні ходи для того, щоб «Баварія» не змогла вільно володіти м'ячем, проводити ці швидкі атаки. Нагельсман спробує зіграти десь нічийну гру, тримаючи в розумі гру з МЮ. Звичайно, кожен з нас віддасть перевагу в цьому протистоянні «Баварії», крім «Лейпцига» і Нагельсмана. Він буде боротися! Матч буде цікавий. Обидві команди заб'ють, тому що вміють добре грати на атаку.

Прогноз редакції Sport.ua: Прогноз і анонс на матч «Баварія» - «Лейпциг»

Я із задоволенням цей матч подивлюся. Але мені не хочеться, щоб в цьому матчі «Баварія» практично вирішила долю чемпіонства. Там слідом за «Лейпцигом» йдуть «Байєр», «Боруссія», «Вольфсбург» - досить щільна група. Я не хотів би, щоб «Баварія» виграла. Я прихильник нічиєї і не проти, щоб «Лейпциг» переміг, хоча «Баварія» практично не поступається. Тобто я розумію, що мюнхенська команда не програє ні в якому разі. І «Баварія», на відміну від матчу з «Атлетіко», зіграє основою проти «Лейпцига», бо в Лізі чемпіонів вони всі питання вирішили».

Поєдинок відбудеться в суботу, 5 грудня. Початок о 19:30.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 31
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.